MäklarOfferter
Kelly Ståhl
BetygStjärna4,5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kelly Ståhl heter jag och arbetar på Erik Olsson Hägersten. Mitt mål är att få nöjdast möjliga kunder i varje affär, detta genom ett stort engagemang, tillgänglighet och noggrannhet i mitt dagliga arbete. Jag vill att du under hela processen ska känna en trygghet med mig som mäklare.

Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig på bästa möjliga vis i din kommande bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Kelly Ståhl, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Kelly Ståhl samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Kelly säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är tillgänglig, flexibel och arbetar alltid efter att du ska känna en stor trygghet i din bostadsaffär, vilket självklart gäller både ur säljares och köpares perspektiv.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

För att nå ut till flest spekulanter är det viktigt att exponeras väl på webben. Vi erbjuder en bred marknadsföring och syns i många kanaler, samt på sociala medier som har fått betydligt mer kraft de senaste åren. Självklart skräddarsys marknadsföringen efter dina önskemål och din bostad!

Rekommendationer (4)

Kelly Ståhl har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Lars J.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Älvsjö

Kelly är en jättebra mäklare som alltid var full av energi och vänlighet. Vi rekommenderade henne redan under tiden hon skötte vår försäljning och då fick hon även den försäljningen, även dom säljarna var otroligt nöjda med hennes insats. Hon är en riktig toppmäklare!

Narin K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hagsätra

Kelly är en helt fantastisk mäklare! Hon uppdaterade mig genom hela processen och var så driven. Hon la ner extremt mycket tid på försäljningen och kämpade på så hårt. Jag är supernöjd och kan till 100% rekommendera Kelly!

Frida M.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Bandhagen

Jag rekommenderar absolut Kelly Stålh vidare som mäklare till andra bostadssäljare. Är nöjd med hur hon drev processen framåt och jag upplevde det som professionellt och bra!

Lena Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Högdalen

Jag var jättenöjd med Kelly som mäklare. Hon höll vad hon lovade och hon var rak och direkt som person, vilket jag uppskattade. Allt gick smidigt och enkelt att anlita henne och ska givetvis rekommenderas vidare till andra säljare.

Lämna omdöme

Här mäklar Kelly Ståhl

Kelly jobbar som mäklare i Hägersten, Liljeholmen, Fruängen, Midsommarkransen, Västertorp, Hägerstensåsen, Solberga, Långbro, Västberga och Långsjö.

Objekttyper

Kelly förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Kelly erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Kelly

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Kelly

Kelly Ståhl är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Stockholm
Stjärna4,9/5
Erik Olsson StockholmSveavägen 147, 113 46 StockholmBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare