MäklarOfferter
Anna Danielsson
BetygStjärna5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare är jag övertygad om att du måste göra det till din livsstil. Det finns inget för mig som heter att inte vara tillgänglig. Jag lever genom mitt yrke och sporras av affären! Jag har valt att nischa mig på Gamla Väster och City, där jag har störst marknadsandelar. Då jag säljer uteslutande mest i mitt område kan jag också med säkerhet säga att jag har den största kundbanken. Det innebär ofta att jag har köpklara kunder till mina uppdragsgivare redan vid första mötet. Detta ökar chanserna till att erbjuda mina säljare det absolut högsta slutpriset i ett tidigt skede. Det jag erbjuder mina köpare är deras drömbostad på en exklusiv VIP-visning!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anna Danielsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anna Danielsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är verksam i hela Malmö med omnejd. Jag är framförallt nischad på Gamla Väster och City. Det som är unikt och en väldigt stark Selling-Point i mitt fokusområde är läget. Läget, läget, läget! Det är alltid läget som avgör priset på en bostad. På Gamla Väster och i City är läget alltid beständigt, alltså gör det området till en väldigt attraktiv marknad. Det är (och kommer alltid vara) lika nära till det vi som människor värdesätter högt. Centralen och därmed direkta kommunikationer till Kastrup och ut i Europa, den absoluta Citykärnan och även grönområden såsom Slottsparken och Kungsparken. På Gamla Väster bor man i pittoreska kvarter omringade av kullerstensgator och välbevarad arkitektur. De pampiga våningarna bjuder många gånger på en fantastisk takhöjd, vacker stuckatur, stora fönsterpartier, välbevarade originalgolv samt en och en annan kakelugn! City karakteriseras av mer modernism, funktionella och smarta bostadslösningar kantade av en tidstypisk arkitektur!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

För att nå imponerade kunder är det absolut nödvändigt att alltid prestera över mina kunders förväntningar och att leverera det "lilla extra". Det är det lilla extra som utgör skillnaden! Tack vare mitt fullständiga och totala engagemang samt dedikation till mitt yrke har jag två år på raken, 2016 och 2017, blivit utsedd till Årets Mäklare Skåne och Årets Mäklare Sverige. Jag står väldigt ödmjuk inför dessa utmärkelser och då jag är en extremt tävlingsinriktad mäklare resulterar det i att jag blir ännu mer taggad att fortsätta prestera lika bra - och ännu bättre, ut mot Er mina kunder!

Rekommendationer (7)

Anna Danielsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Mats H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Malmö

Anna är en jättebra mäklare. Han är riktigt noggrann och informativ. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera henne vidare.

Christoffer J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Malmö

Vi fick ett riktigt bra pris för bostaden och det var vi verkligen nöjda med. Anna hörde av sig och uppdaterade oss under processen och hon gjorde ett bra jobb. Rekommenderar henne som mäklare!

Mona S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Malmö

Det var snabba puckar med Anna Danielsson som mäklare. Hon var effektiv och passade mitt sätt att vara på och hon hade också bra koll på marknaden!

David R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Malmö

Anna är en trevlig och engagerad mäklare. Väl förberedd och visade upp bra resultat på hennes tidigare försäljningar. Jag är otroligt nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Anna Danielsson

Anna jobbar som mäklare i Malmö och Vellinge.

Objekttyper

Anna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anna

Anna Danielsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Malmö
Stjärna4,7/5
Erik Olsson MalmöStora Nygatan 64, 211 37 MalmöBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare