Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Täby

Erik Olsson Täby

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Täby

Kort om Erik Olsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Det här gör vi idag i Stor-Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Skanör, Kristianstad, Varberg, Karlstad, Åhus och Örebro. Varje år förmedlar våra cirka 200 medarbetare tusentals bostadsrätter, villor, tomter och nyproducerade bostäder.

Alla mäklare är specialiserade på sina lokala områden, men har en sak gemensam: omsorgen om varje detalj i försäljningsprocessen och viljan att alltid leverera mer än godkänt.

Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metod vi valt att kalla för Erik Olsson-metoden där alla delar i försäljningsprocessen är viktiga. Vi fokuserar på att vara professionella, hålla en hög servicenivå och skapa trygghet. Med målet om att ge våra kunder högsta möjliga försäljningspris i livets kanske viktigaste affär.


Vi ger dig bäst betalt

Det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering jämför regelbundet våra försäljningspriser med andra aktörers. Resultatet talar sitt tydliga språk, år efter år. De som sålt sin bostad med oss får bättre betalt än de som sålt med andra mäklarbyråer. Bäst betalt faktiskt. I Stockholm har vi i genomsnitt givit våra säljare 5,7 % mer betalt jämfört med andra mäklare under de 12 åren vi har jämfört. Man skulle t.o.m. kunna säga att vi betalar din förmedlingsprovision! Varför nöjda sig med mindre?

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kerstin Fröjdh mäklare
Kerstin Fröjdh

Vill du ta del av 29 års erfarenhet av mäklayrket ? Ja då ska du välja mig. Driven men samtidigt lugn och saklig. Min mångåriga erfarenhet ger dig som säljare en unik möjlighet att få ta del av mina breda kunskaper, få tips och råd samt högsta möjliga försäljningspris. Många återkommande kunder och rekommendationer vittnar om att man skall välja mig om man vill ha en trygg affär.

Mäklare Kerstin Fröjdh

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

Erik Olsson Täby
Boulevarden 58
18374 Täby

martin.chruzander@erikolsson.se

072 555 50 22

Är du kontorschef på Erik Olsson Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.