Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Kungsholmen

Erik Olsson Kungsholmen

4,5 av 5 i betyg
Erik Olsson Kungsholmen

Våra mäklare på Kungsholmen hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.
Våra mäklare har funnits på Kungsholmen med sina olika områden under hela Erik Olssons historia och det har gjort att vi stolt kan säga att vi är experter på området.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Helen Larsson mäklare
Helen Larsson

JAG FÅR SAKER ATT HÄNDA! Under mina femton år som mäklare har jag sålt både lägenheter och villor i hela Stockholm. Med lång erfarenhet, stort engagemang och mycket nedlagd tid vet jag vad som ger bäst resultat i just din affär. Mina kunder säger att jag är glad, ambitiös och förtroendeingivande. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte om just din bostad!

Mäklare Helen Larsson
Marko Milivojevic mäklare
Marko Milivojevic

Vi på Erik Olsson erbjuder en mäklartjänst av högsta kvalitet som ger optimala förutsättningar och resultat i toppklass. År efter år kan vi visa siffror på att vi lyckas bättre än våra konkurrenter. Faktum är att vi har sett till att våra kunder fått bäst betalt elva år i rad. Det visar en årlig undersökning som det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering gör, där våra slutpriser...

Mäklare Marko Milivojevic
Pia Björklund mäklare
Pia Björklund

Det är fantastiskt roligt att vara mäklare. Jag älskar mitt arbete och det tror jag också mina kunder märker. Varje affär, liten som stor, är för mig lika viktig. Det är också därför som jag alltid går helhjärtat in i alla försäljningar och gör mitt allra yttersta för att alla parter ska bli nöjda. Mitt mål är att överträffa era förväntningar och att alla ska känna sig mer än nöjda. Goda...

Mäklare Pia Björklund
Frida Selling mäklare
Frida Selling

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och har stor passion för yrket samt flera års erfarenhet av service och försäljning. För mig är det extremt viktigt att alla mina kunder känner sig trygga genom processen. Detta genom god kommunikation, kunskap och ett extra öga för detaljer.

Mäklare Frida Selling
Frida Brunn mäklare
Frida Brunn

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna er med känslan av att ni fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Mäklare Frida Brunn
Carolina Ekström Svahn mäklare
Carolina Ekström Svahn

Att sälja och köpa bostad är för de flesta den största privata affären man gör under sin livstid. Jag älskar att få vara en del av den och jag brinner för mitt jobb som fastighetsmäklare!

Mäklare Carolina Ekström Svahn
Björn Nygård mäklare
Björn Nygård

MAN MÅSTE HA FINGERTOPPSKÄNSLA Som mäklare gäller det att veta när det är dags att slå till. Eller att vänta. Jag har bott i Vasastan i över 20 år, och varit mäklare lika länge. Med åren har jag lärt mig att känna av såväl människor som området och marknaden och har fått en god känsla för när det är läge att göra vad. Jag är stabil, trygg och vet vad som krävs för att få ut det bästa av din...

Mäklare Björn Nygård
Linda Yu mäklare
Linda Yu

Jag ser till att få maximalt betalt för din bostad. Jag hjälper dig att få hemmet i toppform inför fotograferingen, är noggrann med att lyfta fram alla fördelar lägenheten/föreningen/närområdet har under visningarna samt driver budgivningen med stort engagemang och energi. Gör man alla delmoment i försäljningsprocessen optimalt blir resultatet därefter.

Mäklare Linda Yu
Jenny Plöjing mäklare
Jenny Plöjing

Jag presterar alltid mitt yttersta för att finnas där för mina kunder i alla lägen och sätter stort fokus på kundens behov. För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela affärsprocessen. Utmaningar är något som triggar min vinnarinstinkt och därför ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar och nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Jenny Plöjing
Kristoffer Eriksson mäklare
Kristoffer Eriksson

DRIVEN, ENGAGERAD OCH POSITIV! Jag har flera års erfarenhet av försäljning inom flertalet branscher. Mitt mål är att hjälpa säljare och köpare att nå bästa möjliga resultat genom en smidig och trygg försäljning. Jag är född och uppvuxen på Kungsholmen vilket gör att jag har extra bra koll på stadsdelen. Söker du en energifylld och kunnig mäklare som alltid har som mål att leverera toppresultat...

Mäklare Kristoffer Eriksson
Daniel Bergared mäklare
Daniel Bergared

Jag har en gedigen erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad, är driven och påläst. Många återkommande kunder, bli en du med.

Mäklare Daniel Bergared
Leif Östlund mäklare
Leif Östlund

Jag kan marknaden. Som mäklare sedan länge har jag goda kunskaper om marknaden - utbud och pris, uppgångar och nedgångar. Nuläge och framtid. Jag är påläst, fokuserad och intresserad av min omvärld, och vet hur man ska göra för att nå en riktigt lyckad affär. Kontakta mig för en kostnadsfri värdering och en förutsättningslös diskussion!

Mäklare Leif Östlund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen.

Erik Olsson Kungsholmen
Sveavägen 147
Stockholm

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.