MäklarOfferter

Jag presterar alltid mitt yttersta för att finnas där för mina kunder i alla lägen och sätter stort fokus på kundens behov. För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela affärsprocessen. Utmaningar är något som triggar min vinnarinstinkt och därför ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar och nå högsta möjliga slutpris.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jenny Plöjing, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jenny Plöjing samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jenny säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som mäklare är jag ung, hungrig och nytänkande vilket jag tror är en stor fördel på en marknad som är under ständig utveckling. Med hjälp av tidigare erfarenhet inom försäljning och service har jag insett vikten i att hårt arbete lönar sig vilket jag har tagit med mig in i min roll som mäklare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag vet att föreberedelser är A och O i en bostadsaffär. Därför tycker jag att det är viktigt att marknadsföra sin försäljning på rätt sätt och i ett tidigt skede. Jag använder mig mycket av socialamedier, vilket vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är absolut störst på. Jag använder och publicerar även din bostad via dom största marknadsföringskanalerna. Utöver exponering digitalt använder jag även mitt spekulantregister, där köpare som varit på mina tidigare visningar av liknade objekt blir meddelade om just din bostad. Eftersom vi är en av de marknadsledande aktörerna i Sundbyberg så träffar jag mycket folk vilket jag använder mig utav.
Bostadsbilder är något som jag personligen tycker är väldigt viktigt eftersom det är första intrycket kunden får av din bostad. Av den anledningen jobbar jag endast med professionella fotografer som kan sitt jobb och vet hur man får till bilderna på bästa sätt.

Rekommendationer (0)

Jenny har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Jenny som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Jenny Plöjing

Jenny jobbar som mäklare i Sollentuna, Liljeholmen, Bagarmossen, Fredhäll, Blackeberg, Mariehäll, Äppelviken, Beckomberga, Riksby, Nockeby m.fl.

Objekttyper

Jenny förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jenny erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jenny

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jenny

Jenny Plöjing är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Stockholm
Stjärna4,9/5
Erik Olsson StockholmSveavägen 147, 113 46 StockholmBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare