MäklarOfferter

Lisa Lávii Fastighetsmäkleri

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Lisa Lávii Fastighetsmäkleri.

Lisa Lávii Fastighetsmäkleri
BetygStjärna5/5
Mäklare3

Välkommen till vårt mäklarkontor, där varje kund är en unik historia och varje fastighet en möjlighet att leverera det allra bästa. Vi är stolta över vår personliga approach som genomsyrar varje steg av vår service. Att förstå våra kunders individuella behov och önskemål är kärnan i vår verksamhet. Det är den personliga touchen som gör oss till det självklara valet för bostadssäljare.

Vår strävan efter kvalitet är outtröttlig. Från det inledande samtalet till den framgångsrika avslutningen, sätter vi ribban högt för varje aspekt av försäljningsprocessen. Genom att kontinuerligt leverera exceptionella resultat har vi skapat en stark historia av framgångsrika försäljningar och nöjda kunder.
Vår lokalkännedom är en av våra största tillgångar. Vi andas och lever i det område vi verkar i, och vår djupa förståelse för marknaden gör oss till en ovärderlig partner för både säljare och köpare. Vi är inte bara mäklare; vi är medlemmar i gemenskapen, vilket ger oss en unik förmåga att marknadsföra och sälja fastigheter på ett sätt som andra kanske inte kan.
Kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna genom en oöverträffad kommunikation, tillgänglighet och en dedikation till att säkerställa att varje kund lämnar oss med ett leende på läpparna.

Vi förmedlar alla typer av bostäder och i större delen av Stockholms innerstad. Vi vill följa kunden genom områden. Vår lokalkännedom är en av våra största tillgångar. Vi andas och lever i de områden vi verkar i, och vår djupa förståelse för marknaden gör oss till en ovärderlig partner för både säljare och köpare.

Vi syns överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida, Hemnet . m .m. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister, där människor som varit på visningar av liknande boende, blir meddelade om just din bostad. Självklart tas bilderna av en professionell fotograf och vi tar fram snyggt försäljningsmaterial. Ytterligare marknadsföring bestämmer vi tillsammans så det passar just din bostad på bästa tänkbara sätt.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Lisa Lávii Fastighetsmäkleri, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Lisa Lávii Fastighetsmäkleri samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (3)

Mäklare som jobbar på Lisa Lávii Fastighetsmäkleri.

Hanna Eriksson
Hanna ErikssonBrevhanna@lisalavii.seTelefon070 - 974 12 48
Stjärna5/5
Gustav Hjelmqvist
Gustav HjelmqvistBrevgustav@lisalavii.seTelefon073 - 542 17 31
Andrea Jonsson
Andrea JonssonBrevandrea@lisalavii.seTelefon073 - 435 66 71

Rekommendationer (12)

Lisa Lávii Fastighetsmäkleris mäklare har fått 12 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna5 / 5 baserat på 12 omdömen.

Elisabeth I.2 mån.
Sålde bostadsrätt på Östermalm

Hanna ordnade med en fantastisk bra försäljning. Hon är en jättefin, trevlig och engagerad mäklare som jag varmt vill rekommendera.

Elisabeth rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Ewa K.+6 mån.
Sålde fritidshus i Mörbylånga

Vi är mycket nöjda med Hanna, en mycket trevlig och duktig mäklare som ordnade en effektiv och bra försäljning.

Ewa rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Clara B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kalmar

Väldigt nöjd med Hanna, trevlig, kämpade på bra, lätt att göra med och alltid tillgänglig.

Clara rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Anders G.+6 mån.
Sålde villa i Kalmar

Hanna är en bra mäklare med ett stort engagemang. Hon är energisk och bra på att hålla kontakt under hela försäljningen. Rekommenderar andra säljare att anlita henne.

Anders rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Björn P.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kalmar

Hanna var trevlig och försäljningen gick så snabbt vilket var bra. Rekommenderar henne vidare till andra bostadssäljare!

Björn rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Karin L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kalmar

Kan verkligen rekommendera Hanna Eriksson till andra bostadssäljare! Hanna är duktig på sin sak och väldigt bra i sin kontakt. Hon informerade mig mycket om vad som hände under processens gång och det gillade jag. Nöjd!

Karin rekommenderar mäklaren Hanna Eriksson.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Norra stationsgatan 48113 69 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare