Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Hisingen

Erik Olsson Hisingen

4,5 av 5 i betyg
Erik Olsson Hisingen

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Hisingen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Fredrik Wiland mäklare
Fredrik Wiland

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär...

Mäklare Fredrik Wiland
Simon Petkovski mäklare
Simon Petkovski

Enligt mig är valet av mäklare den avgörande faktorn till ett högt slutpris eller inte. Jag älskar det jag gör, vilket återspeglar sig på mina resultat!

Mäklare Simon Petkovski
Therés Olsson mäklare
Therés Olsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, vilket ger dig som kund en expert på bostadsmarknaden med stort kontaktnät och en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett starkt driv att nå höga slutresultat samt en lyhördhet till dina önskemål som kund. Min strävan är alltid att överträffa kundens förväntningar för att få de bästa av rekommendationer som även leder mig till...

Mäklare Therés Olsson
Niklas Knudsen mäklare
Niklas Knudsen

Arbetat som mäklare sedan 2004 och är alltid i toppen vad gäller kundnöjdhet. Lyckas ofta slå och alltid strävat efter att slå prisrekord vilket jag anser vara min främsta uppgift med affären om inte min säljare ger mig andra direktiv.

Mäklare Niklas Knudsen
Filip Scepanovic mäklare
Filip Scepanovic

Nyckeln till att just Din bostadsaffär skall bli framgångsrik är att välja en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad & lägger stor fokus på just Dina behov. Vilket är självklara egenskaper hos mig. Ska du sälja din bostad och uppskattar hög leverans så kontaktar du MIG

Mäklare Filip Scepanovic
Anna Johansson mäklare
Anna Johansson

Att jag alltid strävar efter att leverera höga slutpriser, Det är en trygghet för mig jag jobbar på en mäklarbyrå som enligt UC fått bäst betalt 11 år i rad, vilket är ett bevis på att vi gör faktiskt fungerar. Jag är en lokal mäklare i Tolered och Hildedal som är engagerad i området.

Mäklare Anna Johansson
Kenneth Fajkowski mäklare
Kenneth Fajkowski

Mitt mål är att Ni skall känna trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag vill att Ni ska känna Er sedda, hörda och omhändertagna, därför arbetar jag efter ledorden tillgänglighet, kommunikation och förståelse.

Mäklare Kenneth Fajkowski
Marcus Bergström mäklare
Marcus Bergström

Tävlingsinriktad, noggrann & kompetent. Med dessa färdigheter får mina kunder en mäklare med breda kompetensområden som varje gång gör det lilla extra för att just deras bostadsaffär ska få de absolut bästa förutsättningarna oavsett hur marknaden ser ut. Med flertalet år i branschen och ett brinnande intresse för yrket får jag mina kunder att känna sig trygga i processen. Som en...

Mäklare Marcus Bergström
Arvin Rezaie mäklare
Arvin Rezaie

God förhandlare, målinriktad och driven.

Mäklare Arvin Rezaie
Natasha Vasic mäklare
Natasha Vasic

För mig är det viktigt att du som säljare ska få maximal service och att du ska bli så pass nöjd efter försäljningen att du vill rekommendera mig vidare till familj och vänner.

Mäklare Natasha Vasic
Mäklarbild saknas
Emma Samuelson

Emma Samuelson är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Backa, Björlanda, Brämaregården, Lundby, Rödbo, Säve, Torslanda, Tuve och Öckerö.

Mäklare Emma Samuelson
Mäklarbild saknas
Jonatan Hallin

Jonatan Hallin är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bäckebol, Nylöse, Säve och Tuve.

Mäklare Jonatan Hallin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Hisingen.

Erik Olsson Hisingen
www.erikolsson.se/
Göteborg

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Hisingen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.