Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Bromma

Erik Olsson Bromma

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Bromma

Våra mäklare i Stockholm hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tolv åren.

Tack vare många års sammanlagd erfarenhet har vårt lokala Bromma-team en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Bromma och förmedlar framgångsrikt både bostadsrätter och villor.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rune Granlund mäklare
Rune Granlund

Positiv och engagerad! För mig är varje bostadsförsäljning unik, vilket kräver personligt engagemang och lyhördhet för kundens behov. Med bred bakgrund och god lokalkännedom kan jag hjälpa dig genom hela processen på bästa sätt. Mitt mål är att ge dig det bästa slutpriset och en mycket bra upplevelse på vägen dit. Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik har jag ett brett register...

Mäklare Rune Granlund
Marko Milivojevic mäklare
Marko Milivojevic

Vi på Erik Olsson erbjuder en mäklartjänst av högsta kvalitet som ger optimala förutsättningar och resultat i toppklass. År efter år kan vi visa siffror på att vi lyckas bättre än våra konkurrenter. Faktum är att vi har sett till att våra kunder fått bäst betalt elva år i rad. Det visar en årlig undersökning som det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering gör, där våra slutpriser...

Mäklare Marko Milivojevic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

Erik Olsson Bromma
Sveavägen 147
113 46 Stockholm

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.