Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Kajsa Barkholt Nord, Mäklare på Hoome Mäkleri Hälsingland

Kajsa
Barkholt Nord
Mäklare på Hoome Mäkleri

5 av 5 i betyg

Om Kajsa Barkholt Nord

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kajsa?

Mötet med människor i kombination med ren försäljningsglädje är det som driver mig i mitt arbete. Jag värdesätter känslan av delaktighet, personlighet, trygghet – och humor – och med det vill jag ge dig en behaglig resa genom försäljningsprocessen.

Att bli fastighetsmäklare var för mig ett givet val. Mitt första år vann jag utmärkelsen som årets ”Rookie” på riksnivå och jag känner mig ödmjuk inför uppgiften att fortsätta prestera på topp, varje dag.

Nu har jag sex fantastiska år som fastighetsmäklare i bagaget och har under dessa år haft förmånen att arbeta med både bostadsrätter, villor och gårdar runt om i Hälsingland, med fina referenser och långvariga kundrelationer som följd. Med ett öga för detaljer och med en förkärlek för byggnadsvård och den fina palett av olika fastigheter vi har i Hälsingland hjälper jag dig att ta fram ”det lilla extra” i just ditt hem.

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig delaktig i försäljningsprocessen och det är en självklarhet att dina önskemål får stå i centrum. Jag lägger stor vikt vid att förmedla din känsla av ditt hem i ett förstklassigt annonsmaterial och bildspråk.

Med Hoome Mäkleri tar vi ett stort steg in i framtiden och presenterar en tjänst som kombinerar kraften av känslostyrda beslut med ny digital teknik. Det ska vara enkelt – både att sälja och köpa ett hem – och det är med stor stolthet jag och mina kollegor kan presentera receptet på ett vinnande koncept för att du ska få bäst betalt för ditt hem!

Vad skiljer Kajsa Barkholt Nord från andra mäklare?

Jag är oerhört mån om mina kunder, både mina säljare och mina köpare. Att bistå i försäljningen av någons hem och på så vis bygga en långvarig relation känns viktigt och värdefullt. En lyckad affär handlar inte enbart om slutpriset utan om att bägge parter är nöjda med mitt arbete och min kompetens. Att få följa dig som kund från den första lägenheten och vidare till nya hem är en stor ära!

Utöver det är jag en skicklig förhandlare och en problemlösare, vilket bidrar till att jag ofta kan presentera ett högre slutpris än genomsnittet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi är verksamma i hela härliga Hälsingland, en spännande och varierande marknad där vi har förmånen att arbeta med hem i alla former! Oavsett om du säljer ett litet torp eller en större hälsingegård kan du känna dig trygg i att jag som mäklare alltid finns där för dig, med samma engagemang och kunskap.

Vi verkar i en marknad som intresserar och inspirerar spekulanter från hela Sverige och även andra Europeiska länder. Detta gör att vi som mäklarbyrå måste vara flexibla och alltid kunna presentera de senaste digitala lösningarna för att även våra långväga spekulanter ska kunna ta del av de hem vi förmedlar! Det är här vi är starkast - Vår marknadsföring är unik och alltid steget före våra konkurrenter!

Hur marknadsför Kajsa sina bostadsförsäljningar?

ERFARNA MÄKLARE MED KÄNSLA FÖR DITT HEM
DIGITAL MARKNADSFÖRING MED RIKTIG EFFEKT
3D-SCANNING OCH FILMNING AV DITT HEM
VISNINGAR MED DET LILLA EXTRA

Skälen att välja Hoome Mäkleri som partner vid din nästa försäljning är många. Vi tar gärna ett möte med dig och berättar mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-31.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Kajsa säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Hudiksvall
 • Ljusdal
 • Nordanstig
 • Söderhamn
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Kajsa erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Kajsa Barkholt Nord
är mäklare på

Är du Kajsa Barkholt Nord?
Logga in och redigera din presentation här.