Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

4,7 av 5 i betyg
Eklund Fastighetsmäkleri

Vår affärsidé är att genom ett stort engagemang och en hög kompetens ge er en förstklassig och personlig förmedlings- och rådgivningstjänst vid hästgårds- och gårdsförsäljning så att ni kan känna ett stort förtroende för oss hela vägen.

Vi är personliga mäklare som bryr oss om varje kund. Vi förstår att allas behov ser olika ut och ingen fastighet är den andra lik.

För att vara personliga mäklare krävs flexibilitet och anpassningsbarhet. Just därför har vi valt att vara ett helt fristående mäklarkontor.

Personlighet är viktigt för oss – helt enkelt för att vi är mäklare som bryr oss.

Eklund Fastighetsmäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Christina Eklund mäklare
Christina Eklund

Det som skiljer mig som mäklare från andra är att jag jobbar med ett helhetskoncept. Jag kommer att finnas där under hela försäljningsprocessen. Jag är alltid med i alla steg på vägen, allt för att få bästa resultat och att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vårt kontor jobbar annorlunda än de flesta kontor eftersom vi arbetar i team. När du anlitar mig, har du hela vårt team i ryggen...

Mäklare Christina Eklund
Rosie Myrberg mäklare
Rosie Myrberg

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 1989 och har därmed samlat på mig mycket erfarenhet och med hjälp av den strävar jag efter att förmedla kunskap och trygghet när du genomför ditt livs största affär. Ingen affär är den andra lik och mitt mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som fastighetsmäklare och ingen fråga skall lämnas obesvarad.

Mäklare Rosie Myrberg
Emelie Eklund mäklare
Emelie Eklund

Som person och mäklare är jag ambitiös, målmedveten och väldigt engagerad. Jag håller ett högt tempo med stort fokus på kvalitet. Jag är en varm person som genuint bryr mig om varje kund. Min största drivkraft som mäklare är att göra ett riktigt bra jobb och att göra en skillnad för mina kunder. Jag arbetar helhjärtat med varje försäljning och tar bara på mig så många uppdrag att jag kan leverera...

Mäklare Emelie Eklund

Eklund Fastighetsmäkleri
Kungsgatan 12
753 32 Uppsala

info@eklundmakleri.se

070-590 38 24

eklundmakleri.se

Är du kontorschef på Eklund Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis