Stad & Land

Stad & Land

5 av 5 i betyg
Stad & Land

VI HAR NÅGOT GEMENSAMT!
Vi är fyra mäklare som under många år arbetat inom en av Sveriges största mäklarkedjor.Istället har vi nu valt att skapa ett nytt mer personligt mäklarföretag med inriktning mot både Stad och Landsbygd.
Vår målsättning är att hålla fortsatt hög kvalitet på våra tjänster, ge ännu mer tid och utrymme till varje uppdrag så att våra kunder gärna återkommer och rekommenderar oss.
Vår långa erfarenhet och breda kunskap är vår styrka och vi vill att alla kunder bosatta både på landsbygden och i stan ska känna sig välkomna till oss för rådgivning, värdering och försäljning av såväl gårdar, villor och bostadsrätter.

Stad & Land
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Svensson mäklare
Anna Svensson

Jag har sedan jag blev registrerad fastighetsmäklare år 2012 sålt allt från gårdar, herrgårdar, villor och fritidshus till lägenheter i Stockholm. Ingen bostad eller fastighet är för stor eller för liten för mina uppdrag. När du anlitar mig får du en kunnig och hängiven mäklare med stort engagemang.

Mäklare Anna Svensson
Susanne Berglund Alex mäklare
Susanne Berglund Alex

Jag skulle själv beskriva mig som; Resultatinriktad med lång erfarenhet och bred kompetens och som gillar att göra affärer! Duktig på att knyta nya affärskontakter! Är både praktisk och teoretiskt lagd! Har humor! Älskar nöjda kunder!

Mäklare Susanne Berglund Alex
Johannes Båth mäklare
Johannes Båth

Johannes Båth är mäklare på Stad & Lund och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Norrtälje, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Johannes Båth

Stad & Land
Kungsängsvägen 27
753 93 Uppsala

vi@stadochland.se

018-676750

www.stadochland.se

Är du kontorschef på Stad & Land?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis