MäklarOfferter

Eva Brevemark

Mäklare på Riksmäklaren

Eva Brevemark
BetygStjärna5/5
Riksmäklaren

Min erfarenhet i kombination med min personlighet har gjort att det i mina rekommendationer ofta förekommer ord som; glad, positiv och väldigt effektiv. Jag gör ofta det där lilla extra som just din affär kräver för att det blir mer än en bra affär, det ska bli din livs bästa affär!

Inget hem är det andra likt och målet är att så många som möjligt gillar just er bostad! Oavsett var du/ni befinner er i, i er boendeprocess, så kommer du/ni inte bli besvikna när du/ni träffar mig. Jag är inte som andra mäklare. Jag vill bli Din mäklare genom livet.

Jag har mångårig erfarenhet i branschen då jag har mäklat sedan 2007. Jag har sålt både lägenheter, villor och nyproduktion. Jag har varit delägare och drivit mäklarföretag. Jag har även det stora förtroendet att få vara lärare på Mäklarsamfundets assistentutbildning där jag utbildar blivande assistenter i fastighetsförmedling med fokus på lagstiftning i vad gör mäklaren och vad gör en assistent i en affär. När jag inte jobbar så kan det hända att du träffar mig i ”gröna kläder” alternativt på en hundpromenad!

Jag ser fram emot att höra från dig.

Eva Brevemark – Mäklaren genom livet

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Eva Brevemark, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Eva Brevemark samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Eva säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

***EXKLUSIVT ERBJUDANDE FRÅN RIKSMÄKLAREN: Just nu ingår kostnadsfri annonsering på unt.se i vår bostadsbox, när du säljer din bostad. Fråga mig för mer information.

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (12)

Eva Brevemark har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 12 omdömen
Alice R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Försäljningen med Eva var helt perfekt och sååå professionellt hela vägen!

Therese H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Vi valde Eva Brevemark som mäklare då hon var erfaren, realistisk, ärlig, hon sa vad hon tyckte och var lätt att få kontakt med. Vi är jättenöjda!

Elisabeth G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Jag valde Eva Brevemark som mäklare för att hon kändes så himla bra och hon hade ett positivt bemötande som jag gillade. Hon skötte försäljningen jättebra, det gick fort och smidigt. Eva är bra att ha och göra med. Rekommenderar Eva vidare som mäklare!

David Ö.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Eva Brevemark var väldigt förtroendeingivande och mån om att jag skulle vara delaktig i alla beslut. Hon fick mig att känna mig inkluderad genom hela processen. Hela upplevelsen var positiv, jag blev nöjd och kan absolut rekommendera Eva som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Eva Brevemark

Eva jobbar som mäklare i Uppsala och Enköping.

Objekttyper

Eva förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Eva erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Eva förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Eva

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Eva

Eva Brevemark är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Riksmäklaren Uppsala
Stjärna4,9/5
Riksmäklaren UppsalaSkolgatan 33 B, 753 20 UppsalaBrev info@riksmaklaren.seTelefon 018 - 13 98 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare