Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Widerlöv Uppsala

4,9 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

VÄLKOMMEN TILL WIDERLÖV
Att välja rätt mäklare kan vara skillnaden som gör skillnaden mellan ett bra och ett riktigt bra resultat. För en lyckad bostadsaffär handlar mycket om engagemang, passion och hårt arbete. Tillsammans med våra kontor på andra orter är vi Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din bostad här i Uppsala eller i trakten omkring, så kan du alltid räkna med lite mer hos oss på Widerlöv

Viljan att utveckla, både människor och processer, går som en röd tråd genom Widerlöv & Co:s historia och utveckling. Widerlöv & Co startades i Uppsala 1995 av bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. 2004 fick vi Dagens Industris Gasellpris för vår snabba och starka tillväxt. Idag är vi med våra fyra kontor och över 70 medarbetare Sveriges näst största privatägda mäklarfirma.

Som vi ser det så ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga försäljningsresultat. Därför utvecklar vi hela tiden våra mäklartjänster. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men hellre genom kunna erbjuda dig ett försprång på bostadsmarknaden. Det tänker vi fortsätta med.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Widerlöv Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Clara Lööf Ljunglund

Clara Lööf Ljunglund är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Clara Lööf Ljunglund
Jesper Ackelman mäklare
Jesper Ackelman

Framgång för mig handlar om att med äkta passion möta kunder med en vilja och intresse för dennes affär. Min vilja att överträffa och leverera resultat är något som jag har med mig i arbetslivet....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jesper Ackelman
Mäklarbild saknas
Emil Haraldsson

Emil Haraldsson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emil Haraldsson
Annika Bolander mäklare
Annika Bolander

Förutom att jag har en gedigen bakgrund i mäklarvärlden, sticker jag ut en del då jag tidigare haft en karriär som elitbasketspelare. Jag arbetat inom mäklarbranschen i olika roller sedan 1987 och sedan 1995 som mäklare. Jag är en ödmjuk, lyhörd och driven mäklare. När det gäller min framgång som mäklare, har min livserfarenhet en viktig betydelse. Jag har genom åren genomgått olika skeden i...

Mäklare Annika Bolander
Sofia Wictorsson mäklare
Sofia Wictorsson

Sofia Wictorsson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Sofia Wictorsson
Mäklarbild saknas
Christoffer Stalén Bardaxis

Christoffer Stalén Bardaxis är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Christoffer Stalén Bardaxis
Mäklarbild saknas
Martin Jansson

Martin Jansson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Martin Jansson
Mäklarbild saknas
Linn Thyrestam Grape

Linn Thyrestam Grape är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Linn Thyrestam Grape
Mäklarbild saknas
Anna-Maria Eriksson

Anna-Maria Eriksson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Anna-Maria Eriksson
Mäklarbild saknas
Anette Blomstedt

Anette Blomstedt är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Anette Blomstedt
Mäklarbild saknas
Linnea Lager

Linnea Lager är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Linnea Lager
Mäklarbild saknas
Josefin Burell

Josefin Burell är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Josefin Burell
Mäklarbild saknas
Rashin Cohen

Rashin Cohen är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Rashin Cohen
Mäklarbild saknas
Beyar Hajo

Beyar Hajo är mäklare på Widerlöv i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Beyar Hajo
Mäklarbild saknas
Jesper Sweijer

Jesper Sweijer är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Jesper Sweijer
Mäklarbild saknas
Klas Winter

Klas Winter är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Klas Winter
Mäklarbild saknas
Martina Brink

Martina Brink är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Martina Brink
Mäklarbild saknas
Helene Malmsten

Helene Malmsten är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Helene Malmsten
Mäklarbild saknas
Felix Jacobsson

Felix Jacobsson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Felix Jacobsson
Mäklarbild saknas
Anton Winqvist

Anton Winqvist är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Anton Winqvist
Mäklarbild saknas
Krister Stenqvist

Krister Stenqvist är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Krister Stenqvist
Mäklarbild saknas
Tomas Widerlöv

Tomas Widerlöv är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Tomas Widerlöv
Mäklarbild saknas
Filippa Lenander

Filippa Lenander är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Filippa Lenander
Mäklarbild saknas
Karin Berglund

Karin Berglund är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Karin Berglund
Mäklarbild saknas
Michael Melin

Michael Melin är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Michael Melin
Mäklarbild saknas
Abel Tekeste

Abel Tekeste är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Abel Tekeste
Mäklarbild saknas
Mattias Lindahl

Mattias Lindahl är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Mattias Lindahl
Mäklarbild saknas
Mattias Forsberg

Mattias Forsberg är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Mattias Forsberg
Mäklarbild saknas
Stefan Widerlöv

Stefan Widerlöv är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Stefan Widerlöv

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Widerlöv Uppsala
Östunagatan 1
75320 Uppsala

info.uppsala@widerlov.se

018-55 55 55

Är du kontorschef på Widerlöv Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.