MäklarOfferter

Matts Lüllmaa

Mäklare på Riksmäklaren

Matts Lüllmaa
BetygStjärna4,5/5
Riksmäklaren

För mig är ärlighet och glädje det viktigaste i allt jag gör.

Då min pappa Tiit startade Riksmäklaren och min bror Thomas arbetar på Riksmäklaren sedan länge - har jag i princip vuxit upp här. Jag har lärt mig mäklaryrket redan från barnsben som en del i mäklarfamiljen Lüllmaa. När jag sedan började på Riksmäklaren 2009 har jag fått lära mig allt från grunden, vilket gör mig till den mäklare jag är idag.

Kunder anlitar mig som mäklare för att de ser att jag är en snäll och ärlig person som håller vad jag lovar. Jag är inte den där stockholmsmäklartypen som glassar in och gör mig till. Jag är mig själv, och det tror jag många kunder uppskattar. Med ärlighet, beslutsamhet och en vilja till att hjälpa kunden till en så bra och smidig affär som möjligt, strävar jag efter att både säljare och köpare ska känna sig nöjda efter avslutad försäljning. Alltid med ett leende på läpparna.

Tidigare hade vi kontor i Gottsunda och på så sätt har det blivit att jag har sålt mycket där genom åren. Det gör att jag har stor lokalkännedom, som krävs för att göra ett bra jobb. Detsamma gäller Fålhagen där jag bor och känner omgivningarna väldigt bra.

Jag bryr mig om mina kunder och gör allt för dig som kund.

Jag vill bli din mäklare genom livet.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Matts Lüllmaa, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Matts Lüllmaa samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Matts säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (1)

Matts Lüllmaa har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Gunilla Ö.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Jag valde Matts som mäklare eftersom att han var så enkel att prata med och vi hade en bra personkemi. Han skötte försäljningen bra. Det gick väldigt snabbt, det blev sålt på en vecka! Jag blev mycket nöjd och kan absolut rekommendera Matts vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Matts Lüllmaa

Matts jobbar som mäklare i Uppsala, Knivsta och Heby.

Objekttyper

Matts förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Matts erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Matts förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Matts

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Matts

Matts Lüllmaa är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Riksmäklaren Uppsala
Stjärna4,9/5
Riksmäklaren UppsalaSkolgatan 33 B, 753 20 UppsalaBrev info@riksmaklaren.seTelefon 018 - 13 98 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare