MäklarOfferter

Peter Alfvengren

Mäklare på Riksmäklaren

Peter Alfvengren
BetygStjärna4,5/5
Riksmäklaren

Mötet med människor gör yrket lika spännande idag som när jag startade för över 30 år sedan.

Som gammal elitbasketspelare har jag genom åren tänkt en del på yrkets koppling till idrott. Precis som när du idrottar är mäklaryrket fullt av utmaningar. Jag gillar inte att sitta still utan vill gärna växla tempo, vilket jag har fått göra under min karriär. I viss mån är varje mäklare individualist men vi måste samtidigt spela ihop som ett lag.

Vi mäklare arbetar hårt för att leverera en trygg och bra tjänst och en av anledningarna till att mina kunder väljer att anlita mig är på grund av min erfarenhet som mäklare. I den marknad som vi befinner oss i just nu är kunskap och erfarenhet viktigare än någonsin. För de mäklare som inte varit med om den här situationen förut blir det problem. Det går inte att lova guld och gröna skogar som vissa mäklare gör. Det gäller att ge realistiska förväntningar på prisnivån till säljare – vilket du får av mig.

Varje affär är unik. Du möter som mäklare många människor som är i tuffa skeden i livet, då kan man inte vara flåshurtig och bara ha ett säljsnack. Det betyder mycket för mig att kunna hjälpa dem i den tuffa situation de befinner sig i. Det är en del av att vara Mäklaren genom livet.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Peter Alfvengren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Peter Alfvengren samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Peter säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (3)

Peter Alfvengren har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Git P.+6 mån.
Sålde villa i Alunda

Peter är en jättebra mäklare som skötte vår försäljning enkelt och smidigt. Rekommenderar!

Helena L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Peter skötte hela försäljningen jättebra och vi är helnöjda! Vi rekommenderar andra att välja Peter.

Ethel B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Peter var toppenbra, skötte försäljningen anmärkningsfritt och jag är nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Peter Alfvengren

Peter jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping och Tierp.

Objekttyper

Peter förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Peter erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Peter förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Peter

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Peter

Peter Alfvengren är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Riksmäklaren Uppsala
Stjärna4,9/5
Riksmäklaren UppsalaSkolgatan 33 B, 753 20 UppsalaBrev info@riksmaklaren.seTelefon 018 - 13 98 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare