MäklarOfferter

Annika Bolander

Mäklare på Widerlöv

Annika Bolander
BetygStjärna4,5/5
Widerlöv

Förutom att jag har en gedigen bakgrund i mäklarvärlden, sticker jag ut en del då jag tidigare haft en karriär som elitbasketspelare.

Jag arbetat inom mäklarbranschen i olika roller sedan 1987 och sedan 1995 som mäklare. Jag är en ödmjuk, lyhörd och driven mäklare. När det gäller min framgång som mäklare, har min livserfarenhet en viktig betydelse. Jag har genom åren genomgått olika skeden i livet. Såväl dödsfall och separationer. Jag har sålt och köpt själv, vilket man lär sig otroligt mycket av. Sedan jag fyllde 30 år har jag hunnit byta bostad sju gånger - lika lärorikt varje gång. Genom att sälja och köpa har jag lärt mig se bostadsaffären ur både säljarens- och köparens perspektiv. Att förmedla en bostad är något jag arbetar med dagligen, men kunden gör det några få gånger i livet. När jag köpt och sålt själv har jag blivit ödmjuk inför säljaren och köparens situation och förstår de känslor du kan ha som säljare. Det gör att jag känner jag kan hjälpa både köpare och säljare bättre idag än tidigare.

Att få tillfredsställelsen att gör kunder nöjda, och de blir glada är bland det mest givande med att vara mäklare. Glädjen i att få hjälpa människor som behöver hjälp, för att få ordning på sitt liv i olika typer av livssituationer betyder så mycket.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Annika Bolander, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Annika Bolander samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Annika säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Det är betydelsefullt med den personliga kontakten. Jag kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgänglig för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita mig, gör det för att du vet att du får just detta, att jag tar mig tid för varje spekulant.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Widerlöv & Co AB har Uppsalas bästa marknadsföring och tillsammans med vårt spekulant register Intressebanken kommer vi hitta en köpare till din bostad.

Rekommendationer (2)

Annika Bolander har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Pernilla A.+6 mån.
Sålde villa i Uppsala

Annika var väldigt professionell, strikt och allt flöt på bra under processen. Rekommenderar absolut Annika vidare!

Eva O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Annika var jätte trevlig, engagerad och hörde av sig under processen. Hon få topp betyg och rekommenderar absolut henne vidare!

Lämna omdöme

Här mäklar Annika Bolander

Annika jobbar som mäklare i Uppsala.

Objekttyper

Annika förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Annika erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Annika

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Annika

Annika Bolander är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,9/5
Widerlöv UppsalaÖstunagatan 1, 753 20 UppsalaBrev info.uppsala@widerlov.seTelefon 018 - 55 55 55
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare