MäklarOfferter
Properties & Partners Uppsala
BetygStjärna5/5
Mäklare2
Properties & Partners Fastighetsmäklare
Vi paketerar våra bostäder bättre än någon annan. Vi är ett nytänkande och modernt kontor som besitter lång och gedigen erfarenhet. Vi är 100% mäkleri – och vi sticker ut! Vår affärsidé som alltid eftersträvas är ”Hur vill du profilera just din bostad?”. Properties & Partners styrs inte av någon bank eller stora aktieägare utan fokuserar helt på att förmedla bostäder. Med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan vi ge kunden en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Vi vet vad som krävs för att göra en lyckad försäljning och selekterat ut det bästa för varje kund. Detta resulterar i högsta slutpriser, gång efter gång. Vi har många års erfarenhet och är en nationell och etablerad mäklarkedja. Vi har ett kundregister som ingen annan mäklarfirma har och flyttar kunder internt inom organisationen för att således ge de bästa möjliga förutsättningarna och slutpris. Vi har ett stort ansvarstagande men också vårt hjärta med oss i alla förmedlingar och därför chansar, tror eller gissar vi aldrig. Vi anpassar våra uppdrag efter varje kund och paketerar varje bostad bättre än någon annan. Vi har en helt komplett mäklarservice där vi erbjuder både säljare och köpare förmånliga villkor, men vi hjälper också till att teckna dolda fel försäkring, boka besiktning, anlita städ- och flyttfirma, styling, ta fram offerter på ev renoveringar till tilltänkta köpare eller vad du än önskar ha hjälp med. Vi menar på att man bara har en ”första” chans att sälja sin bostad! Vi ger våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att exponera och profilera alla slags bostäder på ett unikt sätt. Det gör vi genom bred marknadsföring, exceptionellt bra bilder, exklusiva prospekt, stilren hemsida, användarvänliga och slagkraftiga annonser både i tryck och digitalt, samt pålästa och kvalitativa mäklare. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur man kan öka sin bostad i värde. Vi har erfarenheten och kunskapen. Vi maximerar alla försäljningar. Vi paketerar våra bostäder bättre än någon annan. Välkommen till oss på Properties & Partners Uppsala!

Mäklare (2)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Properties & Partners Uppsala.

Walat Taha
Walat TahaBrevwalat.taha@propertiespartners.seTelefon073 983 72 76
Stjärna5/5
Alessandro Schillaci
Alessandro SchillaciBrevalessandro.schillaci@propertiespartners.seTelefon0739837209
Stjärna4,5/5
Begär offertPil

Rekommendationer (9)

Mäklarna på Properties & Partners Uppsala har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 9 omdömen
Sofia F.4 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Alessandro gjorde ett superbra jobb. Engagerad, trevlig och höll mig uppdaterad. Jag är jättenöjd.

Sofia rekommenderar mäklaren Alessandro Schillaci.
Rebecka A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Alessandro är en trevlig och lyhörd mäklare. Jag är supernöjd!

Rebecka rekommenderar mäklaren Alessandro Schillaci.
Michélle K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat ordnade med en bra försäljning, mycket bra mäklare.

Michélle rekommenderar mäklaren Walat Taha.
Yakob G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat var jättetrevlig, engagerad och informativ. Han var följsam och med hela vägen från start till slut. Rekommenderar starkt!

Yakob rekommenderar mäklaren Walat Taha.
Anne-Lie F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat höll regelbunden kontakt med oss om hur budgivningen gick. Han kändes angelägen om att göra ett bra jobb. Vi rekommenderar Walat som mäklare!

Anne-Lie rekommenderar mäklaren Walat Taha.
Lasek R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Vi blev jättenöjda med Walat och kan absolut rekommendera honom som mäklare. Det märktes att han brydde sig och gjorde sitt bästa under hela försäljningens gång. Det kändes väldigt tryggt. Om vi vi ska sälja i framtiden så kommer vi att välja Walat igen!

Lasek rekommenderar mäklaren Walat Taha.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Kungsängsvägen 27753 23 UppsalaKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil