MäklarOfferter

Emelie von Ehrenheim

Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Emelie von Ehrenheim
BetygStjärna5/5
Eklund Fastighetsmäkleri

Som person och mäklare är jag ambitiös, målmedveten och väldigt engagerad. Jag håller ett högt tempo med stort fokus på kvalitet. Jag är en varm person som genuint bryr mig om varje kund. Min största drivkraft som mäklare är att göra ett riktigt bra jobb och att göra en skillnad för mina kunder. Jag arbetar helhjärtat med varje försäljning och tar bara på mig så många uppdrag att jag kan leverera allt till varje kund.

På min fritid är jag elitryttare och tränar även upp ungdomar i dressyr. Jag har ridit sedan barnsben och stallmiljön har format mig som person att alltid sikta högt, arbeta hårt och aldrig ge upp.

Många frågar mig hur de ska tänka när de ska välja mäklare. Jag ger alltid samma svar: du ska välja den mäklare som du känner mest förtroende för. Det är min främsta uppgift som mäklare: att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären. Trygg med att jag är engagerad till 100%, hela tiden och hela vägen, att jag besitter den kompetens som krävs, att jag lyssnar på dig som kund för att skräddarsy varje försäljning, att jag helhjärtat gör allt för att optimera försäljningen och slutpriset. Och det jag gör.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emelie von Ehrenheim, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emelie von Ehrenheim samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emelie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig som mäklare från andra är att jag jobbar med ett helhetskoncept. Jag kommer att finnas där under hela försäljningsprocessen. Jag är alltid med i alla steg på vägen, allt för att få bästa resultat och att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vårt kontor jobbar annorlunda än de flesta kontor eftersom vi arbetar i team. När du anlitar mig, har du hela vårt team i ryggen med en otroligt varierad kunskapsbas och kompetens. Vi är en liten firma, vilket gör att vi kan anpassa oss kring varje kund mycket mer och framför allt är vi väldigt inriktade på att vara personliga. Hos oss ska varje kund känna sig viktig och prioriterad.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Varje bostadsaffär är unik och jag sätter därför alltid upp en individuell marknadsföringsplan. Vilken målgrupp ska vi rikta oss till? Hur snabbt ska försäljningen gå? Det finns många aspekter att ta hänsyn till. Generellt brukar vi marknadsföra oss på så många plattformer som möjligt: vår hemsida erabostad.se och Hemnet. De senaste åren har ytterligare plattformar fått allt större inverkan och det är social medier. Allt fler hittar sin bostad via social medier och därför lägger vi mycket fokus där. Vi annonserar både på Facebook och Instagram samt även på Aftonbladet Mobil.

Vi har också ett stort kundregister som vi arbetar aktivt med där vi kontaktar tidigare kunder som vi vet är intresserade av liknande objekt. Vi anlitar alltid professionell bostadsfotograf och stort fokus i annonseringen är på det visuella. Vi använder även professionellt tryckeri för att trycka upp bostadsprospekt till visningar. Utöver detta tar vi alltid hänsyn till den individuella marknadsföringsplanen för att eventuellt annonsera på ytterligare fler sätt. Inga dörrar är stängda!

Rekommendationer (5)

Emelie von Ehrenheim har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Peter O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Emelie är en otroligt bra mäklare. Noggrann, duktig på att återkoppla och har känsla för att göra det lilla extra.

Susanna G.+6 mån.
Sålde villa i Enköping

Emelie var väldigt engagerad och förtroendeingivande, därför valde jag henne som mäklare. Jag rekommenderar absolut Emelie Eklund till andra bostadssäljare. Nöjd!

Roger P.+6 mån.
Sålde villa i Enköping

Jag tycker Emelie Eklund gjorde ett bra jobb och jag blev nöjd med henne som mäklare!

Arne K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Emelie skötte en jättebra försäljning. Trots den tröga marknaden fick hon till ett resultat som vi är nöjda med.

Lämna omdöme

Här mäklar Emelie von Ehrenheim

Emelie jobbar som mäklare i Uppsala, Norrtälje, Enköping, Vallentuna, Botkyrka, Upplands-Bro och Heby.

Objekttyper

Emelie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Emelie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Emelie förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emelie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emelie

Emelie von Ehrenheim är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Eklund Fastighetsmäkleri
Stjärna4,8/5
Eklund FastighetsmäkleriKungsgatan 12, 753 32 UppsalaBrev info@eklundmakleri.seTelefon 070 - 590 38 24
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare