MäklarOfferter

Micaela Mcclafferty

Mäklare på Riksmäklaren

Micaela Mcclafferty
BetygStjärna5/5
Riksmäklaren

Söker du en engagerad, glad och målinriktad mäklare?

Jag har arbetat i över 17 år på Riksmäklaren och under den tiden har jag gjort alla arbetsuppgifter som finns på ett mäklarkontor. Jag är van att se allt ur kundens perspektiv och vad de förväntar sig av sin mäklare. Jag har även sett mäklarens arbete lite utifrån och det har jag stor nytta av idag när jag arbetar med mina kunder. Jag ser varje kund och försäljning som det allra viktigaste just nu. Jag försöker att alltid ha samma ambitionsnivå, vara lyhörd och se till kundens behov vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.

Jag älskar när det är korta puckar, snabba beslut och är därför alltid tillgänglig. Om det krävs jagar jag på banken för att få lånelöfte själv och gör allt som krävs i den stunden. Jag är snabbtänkt och brukar kunna hitta lösningar som kunden själv kanske inte har sett.

Just det här med att hjälpa människor i livets alla skeden som mäklaren genom livet tycker jag passar så bra in i det jag själv vill göra. Precis som livet självt är arbetet som mäklare både skratt, gråt och glädje, allt på samma gång.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Micaela Mcclafferty, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Micaela Mcclafferty samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Micaela säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (5)

Micaela Mcclafferty har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Sandra L.+6 mån.
Sålde villa i Uppsala

Micaela skötte försäljningen jättebra. Jag är helnöjd och det finns bara positivt att säga. Hon var alltid snabb med att svara också, det uppskattade jag!

Ulrika O.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Uppsala

Jag rekommenderar absolut Micaela som mäklare! Hon var trevlig och kunnig. Det blev en snabb affär, precis som vi ville.

Sara T.+6 mån.
Sålde villa i Vänge

Micaela skötte allt jättebra, lyhörd och lätt att prata med. Vi är jättenöjda

Åke L.+6 mån.
Sålde villa i Uppsala

Micalea skötte allt fint. Väldigt nöjda.

Lämna omdöme

Här mäklar Micaela Mcclafferty

Micaela jobbar som mäklare i Uppsala, Norrtälje, Enköping, Östhammar, Knivsta och Heby.

Objekttyper

Micaela förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Micaela erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Micaela förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Micaela

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Micaela

Micaela Mcclafferty är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Riksmäklaren Uppsala
Stjärna4,9/5
Riksmäklaren UppsalaSkolgatan 33 B, 753 20 UppsalaBrev info@riksmaklaren.seTelefon 018 - 13 98 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare