MäklarOfferter

Carolina Sohlberg

Mäklare på Riksmäklaren

Carolina Sohlberg
BetygStjärna4,3/5
Riksmäklaren

Från en liten 1:a till ett nybyggt hus.

Som mäklare älskar jag sälj och trivs med tävlingsmomentet i yrket. Då jag själv sålt och köpt mycket, vet jag verkligen hur det är att vara i både köparen och säljarens situation. Därför vet jag att det är bättre att uppdatera kunder en gång för mycket. Då vet de precis hur jag ligger till med spekulanter och intresset för deras bostad. Jag lägger ned all min tid för att kunderna ska bli nöjda!

Min egen bostadskarriär reflekterar verkligen Riksmäklarens motto om att vara en Mäklare genom livet. Det började med att jag hade en 1:a i Fålhagen som jag sålde när jag träffade min man. Sedan har vi bytt lägenhet när familjen har vuxit, till en 2:a, en 3:a och slutligen 4:a. Tillslut nådde vi vårt mål. Vi hittade en tomt och byggde ett hus i Bälinge. För barnfamiljer tror jag att det är en stor fördel att ha en fastighetsmäklare som har erfarenhet av att göra hela bostadskarriären. De kan lita på att jag förstår hur det är att vara i både köpare och säljares sits.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Carolina Sohlberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Carolina Sohlberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Carolina säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (5)

Carolina Sohlberg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,3 / 5Baserat på 6 omdömen
Karin S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Mycket nöjda med Carolina. Trevlig, engagerad och proffsig genom hela processen.

Birgitta E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Jag tyckte jättebra om Carolina, hon är en bra mäklare och jag känner mig nöjd överlag. Rekommenderar Carolina Sohlberg vidare!

Hans L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Carolina gjorde ett riktigt bra intryck! Hon var framåt och energisk, man kunde lätt bolla idéer med henne. Vi blev jättenöjda och kan varmt rekommendera andra att välja Carolina som mäklare. Hon skötte försäljningen jättebra!

Carina B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Carolina skötte försäljningen bra och jag blev nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Carolina Sohlberg

Carolina jobbar som mäklare i Uppsala, Östhammar och Knivsta.

Objekttyper

Carolina förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Carolina erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Carolina förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Carolina

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Carolina

Carolina Sohlberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Riksmäklaren Uppsala
Stjärna4,9/5
Riksmäklaren UppsalaSkolgatan 33 B, 753 20 UppsalaBrev info@riksmaklaren.seTelefon 018 - 13 98 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare