MäklarOfferter

Samarbetet mellan mäklare och säljare bör enligt mig vara förenat med att nå det bästa möjliga slutresultatet oavsett vad det innebär för just dig. Ingen affär är den andra lik och jag kommer jobba stenhårt för att skapa en trygg och säker affär där dina behov är i fokus.

Jag ställer väldigt höga krav på mig själv att alltid vara tillgänglig för köpare och säljare. Alla dagar i veckan kommer jag finnas tillgänglig och det är en självklarhet för mig när jag ges möjlighet att förvalta förtroendet till er största affär i livet!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Filip Stenmark, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Filip Stenmark samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Filip säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har genom mitt arbetsliv samlat ovärderliga erfarenheter från såväl corporate finance, bank och elitidrott. Tävling och högpresterande miljöer har präglat min väg fram till att jobba som fastighetsmäklare. I 15 års tid har jag kombinerat ett elitidrottande på högsta nationell nivå med en civil karriär inom bank - att nå högt ställda mål är en del av mitt DNA.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Själva annonsen lägger jag alltid upp på vår hemsida med exteriöra bilder och en planrtining. Detta brukar jag vilja göra inom loppet av någon vecka för vi vet att mest tid exponerad brukar ge bäst betalt. Här gäller det nämligen att börja samla på sig spekulanter från dag ett. Vi besitter idag Sveriges största spekulantregister och det täcker hela vägen från norr till söder så vi har bra kontroll över de flyttströmmar som finns. Detta är en fördel med att jobba på ett av Sveriges största företag inom fastighetsmäkleriet.

Objektsbeskrivningen ska vara informativ och anpassad för den målgrupp vi försöker nå. Med tiden fyller vi på med invändiga bilder tagna av våra heltidsanställda fotografer. Detta ger också annonsen en bild av att det är en färskvara vi jobbar med. Varje gång något nytt händer så informeras de spekulanter som vi har haft kontakt med.

Mer om detta tillvägagångssätt kommer jag att gå in på i detalj vid vårt första möte!

Rekommendationer (0)

Filip har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Filip som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Filip Stenmark

Filip jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping och Knivsta.

Objekttyper

Filip förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Filip erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Filip

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Filip

Filip Stenmark är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & Knivsta
Stjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & KnivstaBolandsgatan 15G, 753 23 UppsalaBrev sf.uppsala@svenskfast.seTelefon 018 - 17 25 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare