Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Solna

Erik Olsson Solna

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Solna

Våra mäklare i Solna hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.
Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här finns både Friends Arena, Mall of Scandinavia och Karolinska Institutet. Med sin strategiska placering mellan Stockholm City och Arlanda har man nära till allt. Våra mäklare i Solna har stor erfarenhet i området med hög marknadsandel och sitter på alla verktyg för att du som säljare ska få bäst betalt för din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emilia Ruhanen Rosén mäklare
Emilia Ruhanen Rosén

Fastighetsmäklare sedan 2009. Flest sålda bostäder i Solna 2018. Årets mäklare Stockholm x 6.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emilia Ruhanen Rosén
Kerstin Fröjdh mäklare
Kerstin Fröjdh

Vill du ta del av 29 års erfarenhet av mäklayrket ? Ja då ska du välja mig. Driven men samtidigt lugn och saklig. Min mångåriga erfarenhet ger dig som säljare en unik möjlighet att få ta del av mina breda kunskaper, få tips och råd samt högsta möjliga försäljningspris. Många återkommande kunder och rekommendationer vittnar om att man skall välja mig om man vill ha en trygg affär.

Mäklare Kerstin Fröjdh
Patrick Haataja mäklare
Patrick Haataja

KVALITET OCH RESULTAT I FOKUS De flesta mäklare strävar efter att jobba med så många försäljningar som möjligt, och gärna samtidigt. Tyvärr oftast på kundens bekostnad. Mitt mål som verksam fastighetsmäklare sedan 2008 har varit att ge dig och dina spekulanter mer av min tid och kunskap. Detta för att du ska kunna känna dig prioriterad i en av de förmodligen största affärerna i ditt liv....

Mäklare Patrick Haataja
Julia Laitinen mäklare
Julia Laitinen

Det är viktigt för mig att alltid skapa en strukturerad, trygg och personlig bostadsaffär då jag vill bygga långsiktiga relationer och ge er bäst betalt. Jag älskar mitt jobb och kommer ge allt jag har och lite till för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa!

Mäklare Julia Laitinen
Carl-Henrik Bergroth mäklare
Carl-Henrik Bergroth

Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Mitt mål som fastighetsmäklare är att denna process även skall vara den bästa affären man gör. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Det som driver mig är att se möjligheterna i varje unik...

Mäklare Carl-Henrik Bergroth
Ida Westerlund mäklare
Ida Westerlund

Jag har bäst lokalkännedom, jag har arbetat i Järvastaden sedan starten av min karriär 2014 och är den mest anlitade mäklaren i området och har många klara köpare i kombination med bäst lokalkännedom.

Mäklare Ida Westerlund
Irma Arvidsson mäklare
Irma Arvidsson

Förtroende vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete. Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga relationer. Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna...

Mäklare Irma Arvidsson
Elias Oujlouq mäklare
Elias Oujlouq

Med en bakgrund inom ishockey och fotboll på Åland får ni med mig en målinriktad vinnarskalle som älskar sitt jobb! Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat med mina kunders önskemål i fokus. Att få...

Mäklare Elias Oujlouq
Mattias Lundin mäklare
Mattias Lundin

Mattias Lundin är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Mattias Lundin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

Erik Olsson Solna
Sveavägen 147
Stockholm

reception@erikolsson.se

08-555 513 00

Är du kontorschef på Erik Olsson Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.