Bolaget Fastighetsförmedling

Bolaget Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vi har sedan 1986 sålt de vackraste bostäderna på samma adresser, år efter år. Vi vågar påstå att ingen annan mäklarfirma i Skåne skrivit fler avtal än vi på ”våra” adresser. Vi är inte mäklarfirman för alla, men vi är det om du har ett hem med karaktär.
Vi är ett välsvarvat team, alla med sin speciella kompetens och uppgift. Ett samarbete där alla besitter en specialkompetens gynnar självklart försäljningen.
Våra fastighetsmäklare agerar bara i en roll, de är fastighetsmäklare och gör ingenting annat än att förmedlar bostäder och möter kunder.
Vår stylist gör ett viktigt arbete i din bostad innan fotografering och sammanställer en åtgärdsplan för varje kund, helt kostnadsfritt.
Våra fotografer arbetar exklusivt för oss, med tusentals bostadsfotograferingar i bagaget.
Vår skribent/kommunikatör ser till så att alla pusselbitar sammanfogas till ett riktigt snyggt paket.
Snygga presentationer är vi vassa på, och tillsammans med extremt duktiga mäklare ger detta ett högre slutpris.

Bolaget Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Patrolea mäklare
Amanda Patrolea

Att vägleda dig genom din mest betydelsefulla affär gör jag med ren glädje. Med min ödmjukhet strävar jag alltid efter att du skall bli mer än nöjd. Genom att vara driven, lösningsorgienterad och totalt engagerad, vet jag med säkerhet att de gemensamma målen kommer att uppnås.

Mäklare Amanda Patrolea
Alexander Szüts mäklare
Alexander Szüts

Med många års erfarenheter inom försäljning vet jag hur man når en framgångsrik affär utan att kompromissa på service eller kvalitet. Mina år på ett av Sveriges största försäkringsbolag lärde mig att nå toppresultat med högsta kundnöjdhet medan min tid som säljare/köksarkitekt lärde mig att överträffa mina kunders förväntningar med noggrannhet och precision. När det kommer till min roll som...

Mäklare Alexander Szüts
Sara Madsen mäklare
Sara Madsen

Som mäklare lägger jag fullt fokus på mina kunders behov och önskemål; att sträva efter samma mål och arbeta tillsammans är oerhört viktigt. Mitt stora intresse för inredning, färg och form samt känsla för detaljer avspeglar sig i mitt arbete. Det är med ett stort engagemang och noggrannhet som jag tar hand om din bostadsaffär!

Mäklare Sara Madsen
Andreas Holmberg mäklare
Andreas Holmberg

Jag lämnar aldrig något åt slumpen, för mig är varje moment lika viktigt i en bostadsaffär. Jag är en otrolig tävlingsmänniska och är aldrig nöjd förrän mina kunder är nöjda, säljare som köpare. En av mina bättre styrkor är att jag har en förmåga att alltid hålla mig lugn även i de mest stressade situationer. Jag är lyhörd och lyssnar på vad mina kunder vill ha, sedan når vi målen tillsammans.

Mäklare Andreas Holmberg
Märta Bode mäklare
Märta Bode

Som tidigare elitidrottare så vet jag vad som krävs för att ständigt nå högre nivåer. Med ordning, disciplin och en gnutta envishet gör jag mitt yttersta för att möta mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, engagerad och noggrann med ambitionen att alltid leverera en trygg, transparent och lyckad bostadsaffär för såväl säljare som köpare.

Mäklare Märta Bode
Mäklarbild saknas
Victor Jörgensen

Victor Jörgensen är mäklare på Bolaget Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Brunnshög, Gastelyckan, Gunnesbo, Ideon Pålsjö, Klostergården, Kobjer, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Papegojelyckan, Pilsåker, Professorsstaden, Råbyholm, Råbylund,...

Mäklare Victor Jörgensen
Mäklarbild saknas
Hugo Wendel

Hugo Wendel är mäklare på Bolaget Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Gastelyckan, Gunnesbo, Ideon Pålsjö, Klostergården, Kobjer, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Papegojelyckan, Pilsåker, Professorsstaden, Råbyholm,...

Mäklare Hugo Wendel
Mäklarbild saknas
Per Jörgensen

Per Jörgensen är mäklare på Bolaget Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Gastelyckan, Gunnesbo, Ideon Pålsjö, Klostergården, Kobjer, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Papegojelyckan, Pilsåker, Professorsstaden, Råbyholm, Råbylund,...

Mäklare Per Jörgensen

Bolaget Fastighetsförmedling
Södra Tullgatan 1
211 40 Malmö

info@bo-laget.se

040-10 11 00

www.bo-laget.se

Är du kontorschef på Bolaget Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis