Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Lund!

Mäklare Lund - jämför priser kostnadsfritt

Söker du mäklare i Lund? MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att hitta och jämföra mäklare kostnadsfritt! Gör en offertförfrågan nedan, så blir du kontaktad av olika mäklare i Lund.


Samtliga mäklare är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen.
En förfrågan är inte bindande, du väljer själv om du vill anlita någon av mäklarna.

Jämför mäklare i Lund

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

Jämför offerter mäklare i Lund

Det enda vi behöver av dig är att du fyller i ett enkelt formulär på vår hemsida. Formuläret innehåller information angående din fastighet. Efter det tar vi över och erbjuder dig några av de bästa och mest aktiva mäklarna i Lund, vars expertis täcker alla sorters fastigheter, vare sig det rör sig om villa, radhus, tomt eller hyresrätt. Vi ger dig upp till fem olika förslag på mäklare, utvalda på grund av erfarenhet, kunskap och ambition. Därefter det är upp till dig att jämföra dessa förslag. Allt det sker utan någon som helst betalning från din sida. Som bostadsäljare är detta utan tvekan det enklaste sättet att få jobbet avklarat snabbt.

Vår tjänst knyter samman dig som bostadssäljare med en mäklare i Lund som baserat på tidigare kunskaper och erfarenheter passar utmärkt till din fastighet. Att hitta rätt mäklare är långt ifrån lätt. Bara för att man har goda referenser och utger sig för att vara en ambitiös spelare betyder inte det att man har de speciella kunskaper som krävs för att sälja just din fastighet. Det är här vi kan hjälpa dig. Med oss kommer du hitta den bästa mäklaren i Lund för din fastighet, helt gratis och utan stor ansträngning.

Att finna din mäklare i Lund genom MäklarOfferter är inte bara det billigaste och enklaste alternativet, utan också det säkraste. Vi arbetar endast med ambitiösa och seriösa mäklare.

Bli en del av vårt nätverk som mäklare i Lund

För dig som är mäklare i Lund och som ständigt letar efter nya, intressanta objekt erbjuder MäklarOfferter en unik chans att ta del av en stor del av bostadssäljarna i Lund. Då kan du själv spendera mer tid på att faktiskt sälja de fastigheter du arbetar med och på så sätt vara mer effektiv och i slutändan lämna ännu fler nöjda kunder bakom dig.

Det finns flera fördelar med att vara en del av vårt nätverk som mäklare i Lund. Att ständigt söka efter nya och inspirerande projekt kan vara en ansträngande del av arbetet som mäklare. Att smidigt bli erbjuden objekt som passar dig alldeles utmärkt är precis vad vi erbjuder dig som är mäklare i Lund. Baserat på dina tidigare erfarenheter och vilken riktning du vill ta din karriär kan vi matcha dig med våra kunder som tillsammans erbjuder alla sorters fastigheter du kan tänkta dig.

När du som är mäklare i Lund bestämmer dig för att tacka ja till en kontakt med en av våra bostadssäljare, då köper du löss det uppdraget. Därefter är det fritt fram för dig och bostadssäljaren att arbeta tillsammans på det sätt som passar er bäst. Med MäklarOfferter är du aldrig skyldig att tacka ja till ett arbete med en kund. Du kan alltså vara en del av vårt nätverk, ta emot erbjudanden från våra kunder och bestämma helt själv vilka försäljningar du vill arbeta med.

För varje dag som går anmäler sig allt fler bostadssäljare till MäklarOfferter. Då vi värnar om det goda rykte vi har skapat är vi också väldigt noggranna med att endast arbeta tillsammans med seriösa och professionella mäklare i Lund. Ett medlemskap hos MäklarOfferter är alltså ett utmärkt sätt att göra reklam för dig och din verksamhet. Det ger ditt namn som mäklare en skjuts ut på marknaden och det blir mycket lättare för kunder att finna dig.

En tjänst vars rykte talar för sig själv

MäklarOfferter och våra tjänster växer sig större för varje dag som går. Vi har numera tiotusentals kunder över hela Sverige som alla talar för hur smidigt och lätt det är att anlita sin mäklare genom oss. Vårt nätverk av mäklare växer också stadigt och folk uppmärksammar oss som något som kan löna sig i deras karriär. Vare sig du är boendesäljare eller mäklare i Lund hoppas vi kunna hjälpa dig allra bästa sätt.