MäklarOfferter

Guldmark Fastighetsförmedling

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Guldmark Fastighetsförmedling.

Guldmark Fastighetsförmedling
Mäklare1

Vi är ett unikt mäklarföretag med höga ambitioner och stark drivkraft som ser fram emot att redan idag hjälpa dig att sälja din bostad till högsta marknadsvärde. Våra mäklares engagemang och kunskaper skapar trygghet för dig i din bostadsaffär. Vi arbetar med snabb tillgänglighet och stort tålamod med dig som säljare i centrum.

Vi ser till att besöka dig och din bostad redan i dag och lyssna på dina personliga önskemål i samband med din försäljning. För oss är du högt prioriterad och vi kommer vara tillgänglig för dig och dina frågor dag, kväll och helg.

Vi kommer gärna redan idag till din bostad i hela Skåne med omnejd för att möta dig och din bostad med önskemål och sedan skräddasy hur du önskar att din försäljning ska utföras. Din duktiga mäklare kommer ge dig massor av råd och tips på hur din försäljning kan blomstra! Din egen mäklare på Guldmark Fastighetsförmedling kommer redan innan ditt hembesök vara förberedd och påläst om din bostad för att ge dig bästa möjliga försäljnings service.

Likaså är vår ambition att ge dig vår bästa personliga service. Därför har många av våra mäklare även andra utbildningar inom psykologi, psykiatri, sorg bearbetning, personligt bemötande och service management. Vår ambition är att du ska kunna prata med oss på ett sätt som gör att du känner dig trygg i din bostadsaffär där inga tankar, känslor eller frågor är dumma.

Vårt låga försäljnings arvode i öppnings erbjudande om 35 000 kronor per sålt försäljningsobjekt oavsett försäljningspris ger dig som säljare massor av pengar över med glädje till nya investeringar. Detta arvode gäller för alla bostadsförsäljningar som småhus, bostadsrätter och fritidshus. Din mäklare kommer lägga mycket tid på dig och din bostad framöver tills vi hittat den rätta köparen som du bestämmer. Din mäklare kommer göra arbetet medans du kan luta dig tillbaka!

Du når oss redan idag per telefon, mejl eller sms. Om du önskar att vi kontaktar dig i stället ska du besöka vår hemsida www.guldmarkfastighetsformedling.se Kontakta oss och fylla i dina uppgifter så kommer vi kontakta dig samma dag!

Guldmark Fastighetsförmedling är verksamma i hela Skåne. Detta innebär att vi utför muntliga samt skriftliga värderingar inom hela området i samband med försäljning av småhus (villor, radhus, kedjehus, parhus, ägarlägenheter, nyproduktion), fritidshus & tomträtt samt överlåtelse av bostadsrätter. Vi hjälper även till med uthyrning av hus samt av lokaler.

Vi marknadsför våra försäljningar enligt säljarens önskemål. Vi kommer dock att erbjuda säljaren de största bostads portalerna för marknadsföring som Hemnet. (Facebook, Instagram) via Guldmark Fastighetsförmedlings konto om säljare önskar detta. Vi skapar även unika digitala videos med presentation om säljare önskar detta. Vi kommer vägleda dig som säljare hur vi tycker att vi ska utföra din försäljning för att maximera försäljningspriset via våra duktiga samarbetspartners
t ex genom homestyling inför försäljning, visnings städ m.m

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Guldmark Fastighetsförmedling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Guldmark Fastighetsförmedling samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Guldmark Fastighetsförmedling.

Loella Borefur
Loella BorefurBrevloella.borefur@guldmarkformedling.seTelefon070 - 149 95 32

Kontaktuppgifter

Adress:Klippergatan 6211 75 MalmöKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare