MäklarOfferter

Norban

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Norbans samtliga 18 mäklare och 3 kontor.

BetygStjärna4,9/5
Kontor3
Mäklare18

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Norban, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Norban samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Norban - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Norbans samtliga kontor ligger.

Om Norban

Norban profilerar sig som "den nya generationens mäklare", där man sänker arvodena och dubblar servicen, och därmed sätter nya standarder inom branschen. Genom att handplocka erfarna mäklare och ersätta traditionella metoder med modern teknologi, som deras app, maximerar Norban chanserna för en lyckad bostadsaffär​​. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund, strävar Norban efter att revolutionera mäklarvärlden genom att erbjuda högkvalitativ service, där kunden alltid sätts i centrum​​​​.

Norbans erbjudande

Norban erbjuder en fullständig mäklartjänst som innefattar allt från att ta fram information om bostaden till att sköta alla aspekter av försäljningsprocessen. Detta inkluderar att skapa bostadsannonser med hjälp av professionella fotografer och copywriters, samt att aktivt marknadsföra bostaden genom deras unika förmarknad och digital annonsering.

En särskilt noterbar aspekt av Norbans tjänster är deras flexibla och trygga affärsmodell. Klienter binds inte upp genom långsiktiga kontrakt eller ensamrättsavtal, vilket betyder att kunderna kan känna sig säkra och obundna genom hela processen​​. Dessutom erbjuder Norban en transparent provisionsmodell, en såkallad arvodestrappa som baseras på slutpriset för bostaden, där kunden inte betalar något förrän bostaden är såld​​.

Norbans trestegsprocess

Norban Pre-Market är en unik plattform för bostadsförsäljning som följer en trestegsprocess, optimerad för att ge maximal exponering och effektivitet i försäljningen av din bostad:

  1. Snart på Pre-Market™: Detta inledande steg involverar att registrera din bostad på Norbans plattform. Det är en enkel och villkorslös process. Här visas tillräckligt mycket information om bostaden för att väcka intresse, men inte så mycket att bostadens identitet avslöjas. Detta skapar ett initialt intresse bland potentiella köpare och låter säljaren förbereda för försäljning​​.
  2. Pre-Market™: När du är redo att visa mer av din bostad, skapar Norban en professionell bostadsannons. Denna steg innebär aktiv marknadsföring genom algoritmbaserad matchning och riktad digital annonsering. En personlig mäklare ordnar visningar och hanterar budgivning. Tjänsten är gratis tills en försäljning sker​​.
  3. Öppna marknaden: I det sista steget kan du välja att flytta din bostad till den öppna marknaden, exempelvis Hemnet, samtidigt som Norban fortsätter sin marknadsföring. Din Norbanmäklare fortsätter att sköta alla detaljer, och du kan fortfarande följa processen via appen​​.

Genom att kombinera traditionell mäklarverksamhet med modern teknologi och kundcentrerad service, utmärker sig Norban i mäklarbranschen. Deras tillvägagångssätt förändrar hur bostadsaffärer genomförs, vilket ger både köpare och säljare en unik och anpassad upplevelse.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare