MäklarOfferter
BetygStjärna4,9/5
Kontor3
Mäklare24

Norban AB

Norban är den 24:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 24 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (3)

Norbans samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Stjärna4,5/5
Norban Malmö & LundGrimsbygatan 24, 211 20 MalmöBrev home@norban.seTelefon 010 - 750 06 00
Stjärna5/5
Norban StockholmSankt Eriksgatan 63B, 112 34 StockholmBrev home@norban.seTelefon 010 - 750 06 00
Stjärna4/5
Norban GöteborgKungsgatan 4, 411 19 GöteborgBrev home@norban.seTelefon 010 - 750 06 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Norbans samtliga kontor ligger.

Om Norban

Norban är en ny mäklarbyrå med den stora visionen att skapa världens bästa mäklartjänst och helt enkelt göra det enklare och mindre stressigt att sälja och köpa en ny bostad. Hos Norban kan du sälja och köpa privata bostäder som villor, radhus och bostadsrätter. Norban har mäklarkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Lund.

Bostadsförsäljning på säljarens villkor

På Norban kan du publicera din bostad när du vill och sedan sälja först när drömbudet kommer. Du som säljare förbinder dig inte till något och kan när som helst dra tillbaka publiceringen av bostaden. Genom Norbans app har du full kontroll och kommunikationen är alltid snabb och enkel. Det kostar inget att ladda upp sin bostad på Norbans app och du kan alltså när som helst dra tillbaka bostaden. På appen kan säljaren följa allt som händer med bostaden och när läget är rätt tar säljaren kontakt med en fastighetsmäklare på Norban för en kostnadsfri säljkonsultation och fotografering av bostaden. Bostaden som ska säljas marknadsförs först som kommande objekt anonymt utan att adress och pris läggs ut och i nästa steg annonseras bostaden i sociala medier med adress, pris, bilder och planritning. När säljaren vill göra försäljningen öppen läggs den också ut på hemnet.se. Som säljare har du också möjlighet att när som helst addera extra boosting-tjänster på sociala medier och hemnet.se för att öka intresset runt bostaden. När ett förmedlingsuppdrag finns mellan säljaren och Norban kan även mäklaren hålla visningar och matcha bostaden med potentiella spekulanter. Även du som letar efter en ny bostad kan använda dig av Norban. Du lägger enkelt upp en bevakning och så fort det finns en bostad som matchar dina krav kommer du att få ett meddelande.

Modernt sätt att sälja bostäder

Genom att effektivisera försäljningsprocessen med ny teknik och moderna arbetsmetoder kan Norban vara ett billigare alternativ på mäklarmarknaden. Norban tar ut ett fast arvode för varje genomförd försäljning på den öppna marknaden och arvodet betalas efter avslutad affär. Alla mäklare på mäklarfirman arbetar fokuserat och dedikerat för att stötta säljaren genom hela processen. Hos Norban får mäklaren fast lön och inte lön baserad på provision. Detta för att minska stressen hos mäklaren och ge mäklaren den tid som behövs för att lyssna på kundens behov och önskemål och bygga upp en så trygg och lugn säljprocessen som möjligt.

En mäklarfirma som även förmedlar boende mellan sälj och köp

För att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt att sälja och köpa en ny bostad kan Norban även hjälpa till att förmedla ett mellanboende. Detta fungerar via ett samarbete med Strawberry Living. Här kan du hyra en modernt inredd lägenhet med kök per dygn, vecka eller månad. Det finns olika storlekar på lägenheterna och en kundvänlig och bemannad jour samt slutstädning ingår i priset.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil