MäklarOfferter

Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta.

Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta
BetygStjärna4,5/5
Mäklare1
Notar

Varmt välkomna till vårt trevliga kontor uppe i backen i Vällingby Centrum på Ångermannagatan 134. Det är ett ljust och öppet kontor med centralt läge mittemot McDonald’s. Här möts ni av våra fantastiska fastighetsmäklare med många års erfarenhet och som är experter på den rådande bostadsmarknaden.

Notar öppnade det första kontoret år 1997 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Stockholm. Genom att alltid se möjligheter och vara nytänkande vill vi gå i spetsen för den bästa och modernaste mäklartjänsten idag. Vi som arbetar här på vårt centralt belägna kontor med bästa skyltläge under dygnets 24 timmar, har en gedigen erfarenhet av försäljning av bostadsrätter, villor och radhus i hela Västerort. Genom vår goda lokalkännedom, vårt aktiva och ständigt uppdaterade spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring skapar vi marknadens bästa förutsättningar vid din bostadsförsäljning. Detta tillsammans med vårt svårslagna engagemang, vår kunskap och enorma drivkraft att ständigt överträffa dina förväntningar möjliggör för att bostadsförsäljningen ska bli din bästa affär någonsin. Vår målsättning är trygga, nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris. Vi finns här för att hjälpa och vägleda dig genom hela försäljningsprocessen.

De områden vi är specialiserade på är: Vällingby, Vällingby Centrum, Parkstaden, Råcksta, Vällingbyhöjden, Johannelund, Vinsta, Kälvesta, Nälsta, Hässelby, Hässelby Strand, Hässelby Södra Villastad, Hässelby Villastad, Hässelby Norra Villastad, Hässelby Gård, Åkermynta

Vi är fastighetsmäklare utan områdesrestriktioner och säljer även genom rekommendationer och följdaffärer i hela Stockholmsområdet. På så sätt kan vi följa våra kunder och bevara tryggheten i en god och upparbetad relation.

Vi hjälper dig med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken. Vi utför även upprättande av köpehandlingar vid privat försäljning.

Går du i säljtankar eller är nyfiken över vad din bostad är värd idag? Eller har du kanske generella frågor och funderingar om rådande bostadsmarknad?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss på telefon 08-400 22 440 eller besöka vårt kontor på Ångermannagatan 134 i Vällingby Centrum för en god kopp kaffe, så berättar vi mer om hur vi kan göra försäljningen av just din bostad till ditt livs bästa affär.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta.

Joana DemirBrevjoana.demir@notar.seTelefon076 - 899 07 44
Stjärna4,5/5

Rekommendationer (1)

Notar Vällingby, Hässelby & Nälstas mäklare har fått 1 rekommendation och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 1 omdöme.

Madeleine F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Råcksta

Joana var verkligen jätte bra. Upplevdes trygg, driven och ordentlig. Slutpriset för min bostad var över förväntan. Kan verkligen rekommendera henne!

Madeleine rekommenderar mäklaren Joana Demir.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17100+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Ångermannagatan 134162 13 VällingbyKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare