MäklarOfferter

Notar Västerås

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Notar Västerås.

Notar Västerås
BetygStjärna4,9/5
Mäklare9
Notar

Din mäklare i Västerås

Är du ute efter en mäklare i Västerås? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till Västerås. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Västerås!

Fastighetsmäklare i Västerås
Västerås som stad växer och här byggs det för en attraktiv tillvaro. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Västerås vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och god lokalkännedom. Notar växer som mäklare i området och idag en av Västerås största mäklarkontor. Vi är idag nio fastighetsmäklare och två mäklarassistenter på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris! Under vår tid som mäklare har vi fått förtroendet att förmedla en betydande mängd lägenheter, villor samt fritidshus i områden som bland annat Centrum, Östermalm, Haga, Viksäng, Gideonsberg, Malmaberg, Vega, Gryta, Öster Mälarstrand och Lillåudden med omnejd. Västerås och Västmanland har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter men även tomt och fritidshus. Oavsett om du ska sälja ditt boende i Västerås eller Västmanland så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Den lokala närheten och lokalkännedomen är viktig för oss i förmedling av ditt boende. Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra mäklare, så kan vi bevisa att vi är Västerås bästa fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Hos oss hittar du din bostad i Västerås
För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Vi vet att köpet av en bostad kan vara ett större steg än försäljningen och därför vi är måna om att finnas till hands och kunna svara på dina frågor. Hjärtligt välkommen på våra visningar så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar!

Våra områden
Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vårt kontor täcker samtliga områden i Västerås och Västmanland, nedan följer några av de områden vi har god kunskap om.

Centrum
Här bor du mitt i stan med direkt närhet till allt vad Västerås city har att erbjuda samt gångavstånd till tågstationen och Mälaren. Mångfacetterat utbud av butiker och restauranger samt en kort promenad ner till hamnen och Lögarängen. Grönområden finns det gott om genom såväl Vasaparken och Rudbecksparken som Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån mot kolonilotterna.

Viksäng
Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer som tar dig in till stan på 10 min. I området återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek. Mycket brett utbud av skolor, från förskolor till högstadieskolor.

Gideonsberg/Skallberget
Beläget på populära och lättillgängliga Skallberget med närhet till det mesta du kan tänka dig. Skola, förskola och matbutik inom gångavstånd, Västerås city och tågstation på bekvämt cykelavstånd, Stenby en kort bilfärd bort samt direkt tillgång till E18 för er som pendlar.

Malmaberg/Haga
Ett par kilometer från city når du detta eftertraktade område med både lägenheter och villor. Lugnt område med nära access till E18. Utöver detta erbjuds ett stort utbud av både grönområden, skolor, livsmedelsbutiker, service och kommunikationer.

Vega
Här bor du i ett mindre bostadsområde med närhet till centrum, högskolan och Rocklunda fritidsområde som erbjuder både motionsspår olika idrottsanläggningar. Goda kommunikationer och livsmedelsbutik inom gångavstånd.

Önsta Gryta
Önsta Gryta ligger ungefär 5 kilometer norr om den centrala delen av Västerås, ett barnvänligt område med skog och parker samt centrum med kiosk, pizzeria, vårdcentral och apotek.

Öster Mälarstrand
Attraktivt område med vatten, grönområden, gym och caféer som närmsta granne. Närhet till Steam Hotel och tågstation inom behändigt avstånd. Ett område med mycket rörelse och ständig utveckling. Fantastiska promenadstråk och cykelvägar som tar er ner till city på ca 7 min.

Lillåudden
Ett område nära som ger dig möjligheten att bo med närhet till både centrum och Mälaren. För dig som pendlar nås tågstation inom 5 minuters gångavstånd. Vidare finns förskolor, lekparker och populära restauranger vid hamnen.

Kontakta våra mäklare i Västerås
När du ska sälja din bostadsrätt, villa eller hus ska du kontakta Notar Västerås för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar idag. Du är varmt välkommen att ringa oss på 021 – 129 100 eller besöka vårt mäklarkontor på Sturegatan 16. Vi ses! Vänliga hälsningar, Notar Västerås

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Notar Västerås, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Notar Västerås samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (9)

Mäklare som jobbar på Notar Västerås.

Karam Kaiser
Karam KaiserBrevkaram.kaiser@notar.seTelefon070 - 622 90 91
Stjärna5/5
Ani Maria Balian
Ani Maria BalianBrevanimaria.balian@notar.seTelefon070 - 741 56 77
Stjärna5/5
Jaqueline Elveljung
Jaqueline ElveljungBrevjaqueline.elveljung@notar.seTelefon072 - 898 90 92
Stjärna4,7/5
Anna Nilsson
Anna NilssonBrevnilsson.anna@notar.seTelefon070 - 621 90 91
Stjärna5/5
Joanna Närling
Joanna NärlingBrevjoanna.narling@notar.seTelefon070 - 643 90 91
Stjärna4,5/5
Rebecca Norgren
Rebecca NorgrenBrevrebecca.norgren@notar.seTelefon072 - 142 90 91
Stjärna4,5/5
Adam Sörensen
Adam SörensenBrevadam.sorensen@notar.seTelefon070 - 746 90 91
Stjärna4,5/5
Måns Thörn
Måns ThörnBrevmans.thorn@notar.seTelefon070 - 579 90 91
Pontus SchillénBrevpontus.schillen@notar.seTelefon070 - 161 90 91

Rekommendationer (62)

Notar Västerås mäklare har fått 62 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,9 / 5 baserat på 63 omdömen.

Åke H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Ani Maria är en mycket duktig mäklare. Engagerad, tålmodig, professionell och alltid trevlig. Hon stämde av regelbundet och var påläst. Ung mäklare som definitivt kommer komma långt i sin karriär. Jag rekommenderar henne varmt.

Åke rekommenderar mäklaren Ani Maria Balian.
Kent L.+6 mån.
Sålde villa i Hallstahammar

Adam är en otroligt driven och duktig mäklare som var jätteproffsig och empatisk. En helt perfekt mäklare som vi är supernöjda med!

Kent rekommenderar mäklaren Adam Sörensen.
Gunnel Löfman L.+6 mån.
Sålde villa i Västerås

Jag är mycket nöjd med Rebecca. Mycket trevlig och hjälpsam mäklare som jag varmt kan rekommendera.

Gunnel Löfman rekommenderar mäklaren Rebecca Norgren.
Gabriella K.+6 mån.
Sålde villa i Arboga

Adam ordnade med en snabb och smidig försäljning. Väldigt trevlig och tydlig med all information.

Gabriella rekommenderar mäklaren Adam Sörensen.
Ulrika A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Jättetrevlig mäklare, aktiv och jätteduktig. Fick bostaden såld på en dag.

Ulrika rekommenderar mäklaren Rebecca Norgren.
Daniel T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Ani Maria skötte allt väldigt bra.

Daniel rekommenderar mäklaren Ani Maria Balian.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17000+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Sturegatan 16722 13 VästeråsKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare