Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Västerås

Notar Västerås

5 av 5 i betyg
Notar Västerås

Din mäklare i Västerås

Är du ute efter en mäklare i Västerås? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till Västerås. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Västerås!

Fastighetsmäklare i Västerås
Västerås som stad växer och här byggs det för en attraktiv tillvaro. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Västerås vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och god lokalkännedom. Notar växer som mäklare i området och idag en av Västerås största mäklarkontor. Vi är idag nio fastighetsmäklare och två mäklarassistenter på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris! Under vår tid som mäklare har vi fått förtroendet att förmedla en betydande mängd lägenheter, villor samt fritidshus i områden som bland annat Centrum, Östermalm, Haga, Viksäng, Gideonsberg, Malmaberg, Vega, Gryta, Öster Mälarstrand och Lillåudden med omnejd. Västerås och Västmanland har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter men även tomt och fritidshus. Oavsett om du ska sälja ditt boende i Västerås eller Västmanland så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Den lokala närheten och lokalkännedomen är viktig för oss i förmedling av ditt boende. Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra mäklare, så kan vi bevisa att vi är Västerås bästa fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Hos oss hittar du din bostad i Västerås
För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Vi vet att köpet av en bostad kan vara ett större steg än försäljningen och därför vi är måna om att finnas till hands och kunna svara på dina frågor. Hjärtligt välkommen på våra visningar så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar!

Våra områden
Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vårt kontor täcker samtliga områden i Västerås och Västmanland, nedan följer några av de områden vi har god kunskap om.

Centrum
Här bor du mitt i stan med direkt närhet till allt vad Västerås city har att erbjuda samt gångavstånd till tågstationen och Mälaren. Mångfacetterat utbud av butiker och restauranger samt en kort promenad ner till hamnen och Lögarängen. Grönområden finns det gott om genom såväl Vasaparken och Rudbecksparken som Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån mot kolonilotterna.

Viksäng
Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer som tar dig in till stan på 10 min. I området återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek. Mycket brett utbud av skolor, från förskolor till högstadieskolor.

Gideonsberg/Skallberget
Beläget på populära och lättillgängliga Skallberget med närhet till det mesta du kan tänka dig. Skola, förskola och matbutik inom gångavstånd, Västerås city och tågstation på bekvämt cykelavstånd, Stenby en kort bilfärd bort samt direkt tillgång till E18 för er som pendlar.

Malmaberg/Haga
Ett par kilometer från city når du detta eftertraktade område med både lägenheter och villor. Lugnt område med nära access till E18. Utöver detta erbjuds ett stort utbud av både grönområden, skolor, livsmedelsbutiker, service och kommunikationer.

Vega
Här bor du i ett mindre bostadsområde med närhet till centrum, högskolan och Rocklunda fritidsområde som erbjuder både motionsspår olika idrottsanläggningar. Goda kommunikationer och livsmedelsbutik inom gångavstånd.

Önsta Gryta
Önsta Gryta ligger ungefär 5 kilometer norr om den centrala delen av Västerås, ett barnvänligt område med skog och parker samt centrum med kiosk, pizzeria, vårdcentral och apotek.

Öster Mälarstrand
Attraktivt område med vatten, grönområden, gym och caféer som närmsta granne. Närhet till Steam Hotel och tågstation inom behändigt avstånd. Ett område med mycket rörelse och ständig utveckling. Fantastiska promenadstråk och cykelvägar som tar er ner till city på ca 7 min.

Lillåudden
Ett område nära som ger dig möjligheten att bo med närhet till både centrum och Mälaren. För dig som pendlar nås tågstation inom 5 minuters gångavstånd. Vidare finns förskolor, lekparker och populära restauranger vid hamnen.

Kontakta våra mäklare i Västerås
När du ska sälja din bostadsrätt, villa eller hus ska du kontakta Notar Västerås för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar idag. Du är varmt välkommen att ringa oss på 021 – 129 100 eller besöka vårt mäklarkontor på Sturegatan 16. Vi ses! Vänliga hälsningar, Notar Västerås

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Karam Kaiser mäklare
Karam Kaiser

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Karam Kaiser
Ani Maria Balian mäklare
Ani Maria Balian

Jag är född och uppvuxen i Västerås. Mitt största fokus är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar. Den stora ambitionen och drivkraften för mig är givetvis nöjda kunder som rekommenderar...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ani Maria Balian
Anna Nilsson mäklare
Anna Nilsson

Att sälja din bostad är troligtvis en av de största affärerna du gör i ditt liv och därför ska ingenting lämnas åt slumpen. Varje bostadsaffär är unik och min uppgift är se till att vi skapar dom...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Nilsson
Joanna Närling mäklare
Joanna Närling

Jag tror stenhårt på att om man gör något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Genom erfarenhet inom försäljning och service förstår jag vikten av att vårda mina kundrelationer och att ha hög tillgänglighet. Med en bakgrund inom ridsport har jag lärt mig att ingenting kommer gratis utan hårt arbete. Jag har en stark mentalitet och är lyhörd, två egenskaper...

Mäklare Joanna Närling
Rebecca Norgren mäklare
Rebecca Norgren

Driven – engagerad - tillgänglig Jag är en driven och extremt engagerad person som alltid jobbar för att överträffa kundernas mål och förväntningar. Kundnöjdhet och långsiktiga relationer är något som ligger mig varmt om hjärtat och det är något jag verkligen prioriterar högt. Jag är den mäklaren som alltid finns tillgänglig såväl före som under och efter affären. Allt för att du ska känna...

Mäklare Rebecca Norgren
Adam Sörensen mäklare
Adam Sörensen

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån. Jag drivs av nya utmaningar och arbetar alltid efter att prestera på topp. Transparens och öppna dialoger är något jag förespråkar....

Mäklare Adam Sörensen
Måns Thörn mäklare
Måns Thörn

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklare Måns Thörn

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Notar Västerås
Sturegatan 16
72213 VÄSTERÅS

vasteras@notar.se

021-129 100

Är du kontorschef på Notar Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.