MäklarOfferter

Fredrik Hansson

Mäklare på Notar

Fredrik Hansson
Notar

Vill ni ha en mäklare med säljerfarenhet?
Jag har 11 års arbetserfarenhet utav försäljning. Jag som mäklare ser till att både säljare och köpare känner sig delaktiga, införstådda, trygga och nöjda under hela processen, vilket är en erfarenhet jag tagit med mig från mina tidigare år inom försäljning.

Något som även uttrycker mig som mäklare är att jag ser till att alltid vara tillgänglig och att både säljare och köpare ska känna att de alltid kan nå mig.

Jag arbetar alltid efter en tydlig plan och värdesätter god kommunikation och samarbete med mina kunder. Jag ser fram emot att förmedla just din bostad men hjälper dig även gärna med en värdering eller att hitta din drömbostad. Låt oss inleda med ett förutsättningslöst möte.

Meriter:
Länsförsäkringar fastighetsförmedling STHLM - Årets rookie 2022

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Fredrik Hansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Fredrik Hansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Fredrik säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig ifrån andra mäklare är att jag har en lång försäljningsbakgrund med många fina prestationer. Med det i ryggen så vet jag att för att kunna leverera ett så högt försäljningspris som möjligt, så behöver man ha rätt strategier och kunskap.

Då varje objekt är unikt så kommer man inte kunna använda sig av samma strategier hela tiden, då varje affär är unik. Det är det som är en av mina starka sidor att kunna se det samt gör en så bra plan som möjligt, för att kunna få ett så högt slutpris som möjligt.

Med det sagt så är kommunikation A och O mellan säljaren och mig.
Uppföljning och återkoppling är något som jag tycker är en självklarhet, det är något som både mina säljare och köpare får när man väljer mig.

Så vill du ha en mäklare som har erfarenheter av både förhandling samt försäljning som jobbar helhjärtat för att ni/du ska få ett så högt slutpris som möjligt. Då ska ska ni anlita mig!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi lever i nya tider där digitalisering är det som växer snabbast. Sociala medier är ett verktyg som verkligen har växt och blivit helt unikt. Där man når ut till rätt spekulanter som söker och når ut till alla olika slags forum såsom Facebook, Instagram osv. De kommer då få anpassade objekt på sina skärmar efter olika värden som dem sökt efter, vilket leder dem till övriga sidor som vi annonserar ut på: Hemnet m.fl, lansförsäkringar.se/botkyrka.

Sedan har jag mina personliga kontaktnät med spekulanter där jag återkopplar till direkt om det är något som dem eftersöker dyker upp. Vilket också leder till ett högre slutpris!

Rekommendationer (0)

Fredrik har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Fredrik som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Fredrik Hansson

Fredrik jobbar som mäklare Södermalm, Hägersten, Botkyrka, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Västertorp, Bredäng, Hägerstensåsen, Långbro m.fl.

Objekttyper

Fredrik förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Fredrik erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Fredrik

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Fredrik

Fredrik Hansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
Notar LiljeholmenNybohovsbacken 24-26, 117 61 StockholmBrev liljeholmen@notar.seTelefon 08 - 681 99 80
Stjärna5/5
Notar BotkyrkaNyängsvägen 3, 146 30 TullingeBrev botkyrka@notar.seTelefon 08 - 80 30 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare