Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fredrik Hansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten

Fredrik
Hansson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Om Fredrik Hansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Vill ni ha en mäklare med säljerfarenhet?
Jag har 11 års arbetserfarenhet utav försäljning. Jag som mäklare ser till att både säljare och köpare känner sig delaktiga, införstådda, trygga och nöjda under hela processen, vilket är en erfarenhet jag tagit med mig från mina tidigare år inom försäljning.

Något som även uttrycker mig som mäklare är att jag ser till att alltid vara tillgänglig och att både säljare och köpare ska känna att de alltid kan nå mig.

Jag arbetar alltid efter en tydlig plan och värdesätter god kommunikation och samarbete med mina kunder. Jag ser fram emot att förmedla just din bostad men hjälper dig även gärna med en värdering eller att hitta din drömbostad. Låt oss inleda med ett förutsättningslöst möte.

Meriter:
Länsförsäkringar fastighetsförmedling STHLM - Årets rookie 2022

Vad skiljer Fredrik Hansson från andra mäklare?

Det som skiljer mig ifrån andra mäklare är att jag har en lång försäljningsbakgrund med många fina prestationer. Med det i ryggen så vet jag att för att kunna leverera ett så högt försäljningspris som möjligt, så behöver man ha rätt strategier och kunskap.

Då varje objekt är unikt så kommer man inte kunna använda sig av samma strategier hela tiden, då varje affär är unik. Det är det som är en av mina starka sidor att kunna se det samt gör en så bra plan som möjligt, för att kunna få ett så högt slutpris som möjligt.

Med det sagt så är kommunikation A och O mellan säljaren och mig.
Uppföljning och återkoppling är något som jag tycker är en självklarhet, det är något som både mina säljare och köpare får när man väljer mig.

Så vill du ha en mäklare som har erfarenheter av både förhandling samt försäljning som jobbar helhjärtat för att ni/du ska få ett så högt slutpris som möjligt. Då ska ska ni anlita mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar som mäklare i Hägersten
Ni får en mäklare som kan ge trygghet till spekulanter då jag kan ge svar på var skolor, förskolor, kollektivtrafik, livsmedelsaffärer osv finns. Ni får en mäklare som är expert på området.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Vi lever i nya tider där digitalisering är det som växer snabbast. Sociala medier är ett verktyg som verkligen har växt och blivit helt unikt. Där man når ut till rätt spekulanter som söker och når ut till alla olika slags forum såsom Facebook, Instagram osv. De kommer då få anpassade objekt på sina skärmar efter olika värden som dem sökt efter, vilket leder dem till övriga sidor som vi annonserar ut på: Hemnet m.fl, lansförsäkringar.se/botkyrka.

Sedan har jag mina personliga kontaktnät med spekulanter där jag återkopplar till direkt om det är något som dem eftersöker dyker upp. Vilket också leder till ett högre slutpris!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-15.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Fredrik säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Fredrik erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fredrik Hansson
är mäklare på

Är du Fredrik Hansson?
Logga in och redigera din presentation här.