Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

4,7 av 5 i betyg

Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Shervin Hashemi mäklare
Shervin Hashemi

Som en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna strävar Shervin alltid efter 100% kundnöjdhet. Han har med 10 års erfarenhet inom försäljning och service skapat ett arbetssätt för att du som kund ska få en trygg och framgångsrik bostadsaffär. Shervin är extremt passionerad i varje uppdrag och ser till att varje process går enligt planerat och att inget lämnas åt slumpen! Oavsett tid på...

Mäklare Shervin Hashemi
Mäklarbild saknas
Michelle Colegate

Michelle Colegate är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Michelle Colegate
Mäklarbild saknas
Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Alexander Syvertsson
Mäklarbild saknas
Linda Rosén

Linda Rosén är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Linda Rosén
Mäklarbild saknas
Hanna Hedström

Hanna Hedström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Hanna Hedström
Mäklarbild saknas
Elin Johansson

Elin Johansson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Elin Johansson
Mäklarbild saknas
Patrik Barej

Patrik Barej är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Patrik Barej
Mäklarbild saknas
Lawan Farag

Lawan Farag är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Lawan Farag
Mäklarbild saknas
Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Madeleine Almkvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Råsunda.

Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen
Råsundavägen 123
169 50 Solna

solna@notar.se

08-470 33 50

www.notar.se

Är du kontorschef på Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis