Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Solna, Frösunda, Huvudsta & Bergshamra

Notar Solna, Frösunda, Huvudsta & Bergshamra

4,9 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Solna, Frösunda, Huvudsta & Bergshamra
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kamjar Shahi mäklare
Kamjar Shahi

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Solna/Sundbyberg sedan 2009 och jobbar hårt och sätter stor prestige i att alltid ha nöjda kunder. Genom min noggrannhet och mitt engagemang genom hela affären...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Kamjar Shahi
Michaela Holmström mäklare
Michaela Holmström

Mitt mäkleri kännetecknas av engagemang, ihärdighet och viljan att alltid överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mitt mål är att tillsammans med kund och säljare ta fram det bästa. Vill...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Michaela Holmström
Mäklarbild saknas
Michelle Colegate

Michelle Colegate är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Michelle Colegate
Hamilton Elander mäklare
Hamilton Elander

Ursprungligen från Gävle med ett äkta intresse för fastighetsmäklarbranschen. Under hela min uppväxt har jag idrottat och ser mäklaryrket även som idrotten, en konkurrens. En konkurrens som jag vill ta mig ut i, och som även innehåller saker som intresserar mig, saker som arkitektur, inredning/design och att få hjälpa människor igenom deras förmodligen största affär i livet, och att få göra detta...

Mäklare Hamilton Elander
Gurvinder Singh mäklare
Gurvinder Singh

Fastighetsmäklaryrket är för mig en livsstil, där man får möjligheten att få arbeta med människor. En av nycklarna till framgång i denna bransch är att vara lyhörd och lyssna på vad kunden verkligen eftersöker. Värderar du trygghet, förtroende och engagemang hos din fastighetsmäklare, så har du hittat rätt. Att sälja sitt hem är för många ett stort steg, men genom en god kommunikation kommer jag...

Mäklare Gurvinder Singh
Sofia Andersson mäklare
Sofia Andersson

Sofia Andersson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Sofia Andersson
Sofia Sundqvist mäklare
Sofia Sundqvist

Sofia Sundqvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Sofia Sundqvist
Mäklarbild saknas
Patrik Barej

Patrik Barej är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Patrik Barej
Mäklarbild saknas
Hanna Hedström

Hanna Hedström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Hanna Hedström
Mäklarbild saknas
Elin Johansson

Elin Johansson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Elin Johansson
Mäklarbild saknas
Sam Edvinsson

Sam Edvinsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Kungsholmen, Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Sam Edvinsson
Mäklarbild saknas
Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Madeleine Almkvist
Mäklarbild saknas
Lawan Farag

Lawan Farag är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Lawan Farag
Mäklarbild saknas
Emma Vallin

Emma Vallin är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Emma Vallin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bergshamra, mäklare i Frösunda och mäklare i Solna.

Notar Solna, Frösunda, Huvudsta & Bergshamra
Råsundavägen 118
16950 Solna

solna@notar.se

08-470 33 50

Är du kontorschef på Notar Solna, Frösunda, Huvudsta & Bergshamra?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.