MäklarOfferter

Angelica Liljeqvist

Mäklare på Notar

Angelica Liljeqvist
Notar

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Jag strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och jag lägger väldigt mycket tid och energi på varje enskild affär. Kommunikation och engagemang är två nyckelord i mitt mäkleri!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Angelica Liljeqvist, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Angelica Liljeqvist samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Angelica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

En stor faktor är givetvis att jag besitter otroligt stor kunskap samt erfarenhet av olika typer av marknader. Det är skillnad på att mäkla i en bra marknad där högkonjunktur råder eller i en tuff marknad som präglat oss senaste åren. Det handlar om att skapa en trygghet för alla parter genom affärens gång och att hela tiden ha en plan för att driva affären framåt. Det kan krävas snabba beslut och förhandlingsteknik är en viktig komponent. Mitt mål är alltid att man ska känna att jag gjort precis allt jag har kunnat för att nå högsta möjliga pris utifrån de omständigheter som råder.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Försäljningarna matchas initialt mot vårt breda och kvalitativa spekulantregister. Därefter så kan man välja hur man vill gå vidare beroende på vart i processen man befinner sig. Man kan välja att påbörja sin annonsering på Notars egna hemsida för att sedan gå vidare på Hemnets alternativt att man går ut på Hemnet direkt. Givetvis så kontaktar jag alla spekulanter som jag har jämn dialog med omgående efter jag fått in en bostad som matchar deras kriterier. För övrigt ser vi givetvis till att få riktigt bra bilder av bostaden. Vi sponsrar även inlägg via sociala medier för att sprida just din bostad till så många potentiella spekulanter som möjligt. Vidare skyltar jag i området samt på vårt centralt belägna kontor vid Brommaplan.

Rekommendationer (0)

Angelica har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Angelica som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Angelica Liljeqvist

Angelica jobbar som mäklare Ekerö, Alvik, Traneberg, Norra Ängby, Mariehäll, Blackeberg, Södra Ängby, Abrahamsberg, Äppelviken, Ålsten m.fl.

Objekttyper

Angelica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Angelica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Angelica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Angelica

Angelica Liljeqvist är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Notar Bromma, Spånga & EkeröDrottningholmsvägen 428, 168 73 BrommaBrev bromma@notar.seTelefon 08 - 564 351 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare