MäklarOfferter

Notar Linköping

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Notar Linköping.

Notar Linköping
BetygStjärna4,5/5
Mäklare2
Notar

Din mäklare i Linköping
Är du ute efter en mäklare i Linköping? Vi har en lång erfarenhet och relation till Linköping och närliggande områden. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta ditt framtida drömboende!

Vårt mål på Notar Linköping är att du efter en försäljningsprocess med oss ska känna dig trygg att vi med största engagemang har tagit hand om dig och din försäljning på bästa sätt.

Vi vet att det här förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Linköping är erfarna mäklare med god lokalkännedom. Vårt kontor är beläget i hjärtat av Linköping vilket ger oss en bra utgångspunkt till stadens alla områden och enkelt för dig som kund att hitta hit. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta möjliga slutpris!

Linköping har många boendealternativ att välja mellan, med ett stort utbud av både villor, radhus och bostadsrätter samt tomter och fritidshus. Oavsett vart du ska sälja ditt boende så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare!

Vår starka drivkraft, erfarenhet och vårt affärsmässiga engagemang tillsammans med vårt breda kundnät och vår väl utarbetade marknadsföringsstrategi gör att vi kan sälja din bostad till högsta möjliga slutpris! Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Hos oss hittar du din bostad i Linköping.

För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Vi vet att köpet av en bostad kan vara ett större steg än försäljningen och därför vi är måna om att finnas till hands och kunna svara på dina frågor. Hjärtligt välkommen på våra visningar, vårt kontor eller kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar!

Våra områden
Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vårt kontor täcker samtliga områden i Linköping och Östergötland.

Linköping
Linköping där historia möter framtid. En stor Universitetsstad som alltjämt växer, här planeras många nya bostäder byggas de kommande åren och nya stadsdelar färdigställs. Många högteknologiska företag väljer att etablera sig och trivs i staden. Med Stångån som ringlar sig genom staden, flertalet grönområden och allt vad en stad kan erbjuda bor man bra i staden och dess närliggande områden året om. Oavsett var i Linköping du bor eller vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende och vägleder dig gärna i alla frågor som kan tänkas uppstå. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Åtvidaberg
Åtvidaberg är en lugn och trevlig tätort med mycket historia som omges av vacker natur och många sjöar. Goda kommunikationer till Linköping och all tänkbar service på bekvämt avstånd.

Kinda
Kommunens område motsvarar Horn, Hycklinge, Hägerstad, Kisa, Kättilstad, Oppeby, Tidersrum, Tjärstad och Västra Eneby. Kinda är känd för vacker och grönskade natur samt dess fantastiska sjösystem där Kinda-kanal förbinder Järnlunden vid Rimforsa, Åsunden, Ämmern samt lilla- och stora Rängen via Brokind. I kommunen finns mycket att uppleva på under sommar och vintertid. Vandra på Östgötaleden, utforska grottorna i Trollegater naturreservat eller spela golf på vackra Vesterby.

Östergötland
Vi verkar i hela länet. Tveka inte höra av dig för vidare konsultation!

Kontakta våra mäklare i Linköping
Du är varmt välkommen att kontakta oss redan nu för mer information kring din köp/säljprocess och för att boka en kostnadsfri värdering!

Ring oss på 0735-05 04 22, 0735-09 50 44 eller besök vårt mäklarkontor på Borgmästaregatan 8 i Linköping.

Med Vänliga Hälsningar
Notar Linköping Anton & Tobias.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Notar Linköping, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Notar Linköping samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Notar Linköping.

Anton Jonsson
Anton JonssonBrevanton.jonsson@notar.seTelefon073 - 505 04 22
Stjärna4,5/5
Tobias Landin
Tobias LandinBrevtobias.landin@notar.seTelefon073 - 509 50 44

Rekommendationer (1)

Notar Linköpings mäklare har fått 1 rekommendation och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 1 omdöme.

Anette L.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Linköping

Anton ordnade med en bra försäljning.

Anette rekommenderar mäklaren Anton Jonsson.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17000+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Borgmästategatan 8582 23 LinköpingKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare