Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

4,8 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vi har många års erfarenhet av att förmedla bostäder i Sundbyberg, Ursvik och Brotorp och vet vad som krävs för lyckas med just din bostadsaffär. Med en noga utarbetad produkt, en stark drivkraft och ett enormt engagemang skapar vi marknadens bästa förutsättningar för att hjälpa dig vidare i din bostadssituation.

Vår lokal ligger mycket centralt i Sundbyberg med ett suveränt skyltläge under dygnets 24 timmar. Härifrån jobbar vi i en nyproducerad och ljus lokal där du alltid är välkommen in på en kopp kaffe eller för att hämta det senaste numret av DN bostad.

Sundbyberg är en av Stockholms mest attraktiva närförorter. Vi vet varför du ska välja att bo just här!
Sundbyberg är som en småstad i storstaden, här finns det mesta av allt. Här bor du endast 8 minuters pendelavstånd från Stockholms city samtidigt som du alltid har naturen runt hörnet.
Sundbyberg ligger i topp för snabbast växande kommuner i Sverige med många pågående byggprojekt för att möta den stora efterfrågan. Med närhet till Stockholms city, grönområden och en stadskärna med utmärkta kommunikationer har Sundbyberg och Ursvik samt Brotorp mycket att erbjuda.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kamjar Shahi mäklare
Kamjar Shahi

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Solna/Sundbyberg sedan 2009 och jobbar hårt och sätter stor prestige i att alltid ha nöjda kunder. Genom min noggrannhet och mitt engagemang genom hela affären...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Kamjar Shahi
Mäklarbild saknas
Michelle Colegate

Michelle Colegate är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Michelle Colegate
Roxana Sabouri mäklare
Roxana Sabouri

Jag hanterar varje uppdrag som om det vore min egen bostad och strävar inte endast efter högsta möjliga slutpris utan strävar alltid efter att slå alla tidigare rekord!

Mäklare Roxana Sabouri
Gurvinder Singh mäklare
Gurvinder Singh

Fastighetsmäklaryrket är för mig en livsstil, där man får möjligheten att få arbeta med människor. En av nycklarna till framgång i denna bransch är att vara lyhörd och lyssna på vad kunden verkligen eftersöker. Värderar du trygghet, förtroende och engagemang hos din fastighetsmäklare, så har du hittat rätt. Att sälja sitt hem är för många ett stort steg, men genom en god kommunikation kommer jag...

Mäklare Gurvinder Singh
Mäklarbild saknas
Hanna Hedström

Hanna Hedström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Hanna Hedström
Mäklarbild saknas
Patrik Barej

Patrik Barej är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Patrik Barej
Mäklarbild saknas
Elin Johansson

Elin Johansson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Elin Johansson
Mäklarbild saknas
Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Madeleine Almkvist
Mäklarbild saknas
Lawan Farag

Lawan Farag är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Lawan Farag

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sundbyberg och mäklare i Ursvik.

Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp
Landsvägen 52
17263 Sundbyberg

sundbyberg@notar.se

08-522 480 80

Är du kontorschef på Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.