Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Frida Langå, Mäklare på Rydman Langå Fastighetsmäkleri
Toppmäklare

Frida
Langå
Mäklare på Rydman Langå Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Frida Langå

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Jag brinner för att hitta rätt köpare till rätt bostad och jag ger mig inte. Att se positivt på saker och bolla idéer med mina kunder utvecklar mig hela tiden. Att hela tiden ha ständig dialog med mina säljare är viktigt. Strävan mot samma mål ger oss de bästa förutsättningarna.

Vad skiljer Frida Langå från andra mäklare?

Ödmjukheten i att varje nytt möte är unikt och speciellt får aldrig glömmas bort. Varje ny affär är precis lika viktig. Jag garanterar att jobba hårt för att få din bostad såld på bästa tänkbara sätt, där dina behov som säljare blir tillgodosedda. Jag kommer alltid vara tillgänglig för dig och finnas med under hela försäljningsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar mitt älskade Kalmar. Jag är uppvuxen här och blev kvar här. Det finns nog inget område i Kalmar som jag inte lekt i, spela handboll i, lekt med kompisar i eller har vänner i. Det som skett i Kalmar under de senaste åren är en häftig utveckling. Det byggt för fullt och staden växer så det knakar. Det som förr kändes långt borta har nu blivit naturliga delar av Kalmars innersta kärna. Att jag vet var varenda skola ligger, affär och var de bästa cykelvägarna är blir en stor fördel när jag står på visning och ska förklara för köpare som befinner sig i ett för dem nytt område.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Vi syns överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida, www.maklarringen.se/kalmar, Hemnet . m .m. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister, där människor som varit på visningar av liknande boende, blir meddelade om just din bostad. Självklart tas bilderna av en professionell fotograf och jag tar fram snyggt försäljningsmaterial. Ytterligare marknadsföring bestämmer vi tillsammans så det passar just din bostad på bästa tänkbara sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-19.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Frida säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
På följande platser
Frida erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Frida Langå
är mäklare på

Är du Frida Langå?
Logga in och redigera din presentation här.