Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Södermalm

Svenska Mäklarhuset Södermalm

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Södermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Michael Schlumpf mäklare
Michael Schlumpf

Den upprepade feedback mina kunder ger mig är: Bra på lyssna och förstå deras behov, kunnig, noggrann och lugn. Håller vad jag lovar och levererar toppresultat. De potentiella köparna av din bostad får förtroende för mig genom att jag är lugn och trygg, ger dem relevanta svar på eventuella frågor och inte hetsar dem, utan låter deras beslut mogna fram som en konsekvens av att de känner sig...

Mäklare Michael Schlumpf
Paul Nashat mäklare
Paul Nashat

LYHÖRD, ÖDMJUK OCH ERFAREN En lyckad affär sker först när alla inblandade parter är nöjda. Detta kräver en god människokännedom och en skicklig förhandlingsförmåga. Min klients önskemål och intresse kommer alltid att vara i fokus. Med mitt engagemang och erfarenheter inom mäkleriet kommer vi att uppnå framgångsrika affärer tillsammans. Vi ses!

Mäklare Paul Nashat
Mäklarbild saknas
Andreas Bratt

Andreas Bratt är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Andreas Bratt
Mäklarbild saknas
Mattias Abramsson

Mattias Abramsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Mattias Abramsson
Mäklarbild saknas
Anna Sjögren

Anna Sjögren är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Anna Sjögren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Södermalm.

Svenska Mäklarhuset Södermalm
Bastugatan 57
11825 Stockholm

sodermalm@smh.se

08-640 71 00

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.