Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Vasastan

Notar Vasastan

4,6 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Notar har verkat i Vasastan sedan 2005 och gjort många rekordförsäljningar i området. Vi sitter i en öppen och välkomnande hörnlokal belägen på Karlbergsvägen 23. Tack vare vår höga marknadsandel här i området har vi ett stort spekulantregister med aktiva köpare som söker bostad just här i Vasastan. Vi förmedlar bostäder över hela Vasastan; - Birkastaden, Rörstrand, Odenplan, Vasaparken, Vanadisparken, Röda Bergen, Sibirien, Atlasområdet , Sabbatsberg & Bellevue. Vårt trevliga och kunniga team gör alla sitt yttersta för att ständigt sätta nya prisrekord i Vasastan. Stor kunskap om området samt fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningarna för just Din försäljning. Vi har flest spekulanter till våra visningar vilket innebär att du kommer få marknadens högsta pris! Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning så kom mer än gärna förbi oss om du vill prata boende, deklaration, räntor, bolån, eller bara få rådgivning om den aktuella marknaden så bjuder vi på en kopp kaffe. Vill du ha en engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att få ett så högt pris som möjligt?
Kom till oss på Notar Vasastan så berättar vi mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Vasastan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Winqvist mäklare
Andreas Winqvist

Jag förmedlar bostadsrätter uteslutande i Stockholm innerstad och har därmed redan nu köpare till din lägenhet från mina senaste försäljningar av liknande objekt i närheten. Du som ger mig förtroendet att förmedla din bostad får en driven och serviceinriktad mäklare, vilket enligt mig är nyckeln till framgång i denna bransch. Jag utgår därmed från vad som är viktigt för just dig, adderar min...

Mäklare Andreas Winqvist
Tien Broman mäklare
Tien Broman

Kvalité före kvantitet är min prioritering och därför kommer jag som er mäklare bidra till en trygg och lyckad bostadsaffär. Med mig får du en driven och ambitiös mäklare, som mellanman är huvudfokuset att överträffa mina kunders förväntningar. För mig är det extremt viktigt att både köpare och säljare är nöjda efter en avslutad affär. Jag arbetar alltid proaktivt och formar en trygg och...

Mäklare Tien Broman
Mäklarbild saknas
Johan Tegge

Johan Tegge är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Johan Tegge
Mäklarbild saknas
Martin Monko

Martin Monko är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Martin Monko
Mäklarbild saknas
Christian Lebarvé

Christian Lebarvé är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Christian Lebarvé
Mäklarbild saknas
Johan Karlsson Björnström

Johan Karlsson Björnström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Johan Karlsson Björnström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan.

Notar Vasastan
Karlbergsvägen 23
11327 Stockholm

vasastan@notar.se

08-522 480 40

Är du kontorschef på Notar Vasastan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.