MäklarOfferter

Tarik Dizdar

Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tarik Dizdar
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Den främsta anledningen till att anlita mig som fastighetsmäklare är att jag har en engagerad arbetsstil, klart och tydligt kommunicerar genom hela försäljningsprocessen och har ett vidsträckt kontaktnät. Detta, tillsammans med min lokalkännedom som Malmö-född och uppvuxen mäklare och min bakgrund inom elitfotbollen som spelare och domare med en högpresterande inställning, ger mig de bästa förutsättningarna att få maximalt betalt och sätta nya försäljningsrekord. Dessutom har jag stöd av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Sveriges mest nöjda kunder för att säkerställa att både dina och mina mål uppfylls.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Tarik säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra fastighetsmäklare är min engagerade arbetsstil och klara kommunikation, tillsammans med min lokala kännedom som Malmö-född och uppvuxen mäklare och min erfarenhet av elitfotbollen som spelare och domare med en högpresterande inställning. Mitt vidsträckta kontaktnät ger mig också en fördel gentemot andra mäklare, vilket ger mig de bästa förutsättningarna att maximera försäljningsvärdet och sätta nya rekord. Dessutom har jag stöd av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och en mycket hög nöjd kund-index för att garantera att mina kunder alltid är nöjda med mina tjänster. Sammantaget har jag de verktyg och den erfarenhet som krävs för att leverera en enastående försäljningsupplevelse som skiljer sig från andra fastighetsmäklare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar genom en kombination av olika kanaler för att nå ut till en bred publik och maximera exponeringen av objektet. Det inkluderar annonsering på ledande bostadssajter, såsom Hemnet samt sociala medier som Facebook och Instagram. Dessutom utnyttjar jag mitt breda kontaktnät och skickar ut information om mina försäljningar till potentiella köpare i området. För att ge mina försäljningar det där lilla extra använder jag mig av professionell fotografering, styling, samt stämningsfulla beskrivningar av bostaden. Genom att kombinera dessa marknadsföringskanaler med mina erfarenheter som fastighetsmäklare, min lokala kännedom och mitt engagemang för mina kunder, är jag övertygad om att jag kan leverera en framgångsrik försäljning för mina kunder.

Rekommendationer (1)

Tarik Dizdar har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Kristian Z.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Rosengård

Tarik skötte allt väldigt bra, ordnade med supersnabb försäljning. Jag är riktigt nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Tarik Dizdar

Tarik jobbar som mäklare i Malmö och Burlöv.

Objekttyper

Tarik förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Tarik erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Tarik förmedlar.

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Tarik

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Tarik

Tarik Dizdar är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling MalmöNordenskiöldsgatan 8, 211 19 MalmöBrev malmo@lansfast.seTelefon 040 - 10 44 00
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hyllie & Höllviken
Stjärna4,9/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hyllie & HöllvikenArenagatan 18, 215 33 MalmöBrev malmo@lansfast.seTelefon 040 - 10 44 00