MäklarOfferter
Ilham Memic
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag är övertygad om att den mest avgörande faktorn för att lyckas med din bostadsförsäljning är förmågan att läsa av och anpassa sig till de unika behoven hos varje individ. Att kunna identifiera säljarens och köparens önskemål är en konst som jag bemästrar. Mina affärer är mer än bara transaktioner – de är smidiga överenskommelser som lämnar både säljare och köpare nöjda. Om du väljer mig som din mäklare kommer du att dra nytta av denna förmåga, tillsammans med min ihärdighet och beslutsamhet, vilket ger de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ilham Memic, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ilham Memic samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ilham säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Född och uppvuxen i Malmö, med djup lokal kännedom och ett brett kontaktnät. Min idrottsbakgrund har format mig till en tävlingsinriktad individ som strävar efter att sätta rekord. Jag är beredd att gå den extra milen för våra gemensamma mål. Med flytande språkkunskaper på svenska, engelska, bosniska, kroatiska och serbiska har jag den kommunikativa förmågan att nå och förstå en bred målgrupp. Oavsett om du köper eller säljer en fastighet, erbjuder jag en smidig och trygg process.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Med många års av erfarenhet inom säljbranschen och ett brett nätverk inom branschen, sätter jag igång din bostadsförsäljning tidigt genom att använda mitt eget register av intresserade spekulanter. Jag kombinerar detta med marknadsföring på plattformar som Hemnet, sociala medier och min egen hemsida. Kontakta mig så kan vi skapa en anpassad plan för att säkerställa att din försäljning når sin fulla potential.

Rekommendationer (1)

Ilham Memic har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Elma H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Fosie

Ilham är en helt fantastisk bra mäklare som skötte allt helt perfekt. Jag kan omöjligt beskriva min tacksamhet till honom. Han var ambitiös, engagerad och han gav sitt allt under hela försäljningen. Han hade en bra försäljningsplan och var skicklig med att se möjligheterna samt ett öga för detaljer. Han är helt enkelt en underbar mäklare som jag verkligen rekommenderar alla som ska sälja.

Lämna omdöme

Här mäklar Ilham Memic

Ilham jobbar som mäklare i Malmö.

Objekttyper

Ilham förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ilham erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ilham

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ilham

Ilham Memic är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling MalmöNordenskiöldsgatan 8, 211 19 MalmöBrev malmo@lansfast.seTelefon 040 - 10 44 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare