Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor fastighetsmäkleri öppnade i maj 2017 och grundades av Jim Ribe, Ylva Ekelund och Erik Bysell med målsättningen att skapa ett mäklarföretag som fokuserar på kvalitet och sina uppdragsgivares behov i första hand och volym och omsättning i andra hand.

Nestor säkerställer kvalitén för båda parter i en överlåtelse genom att se och ta tillvara varje persons unika behov i den stora förändringen som att byta boende innebär.

Bakom Nestor fastighetsmäkleri står ett samspelt team som har arbetat tillsammans under flera framgångsrika år då vi lärt oss att komplettera varandra för att kunna leverera bästa möjliga tjänst till dig som kund.

Genom att vara lyhörda inför nya strömningar inom inredning, medvetna om samhällsekonomiska utvecklingar och nytänkande genom tekniska lösningar, avser vi att alltid vara den mest innovativa parten på Stockholms bostadsmarknad.

Nestor fastighetsmäkleri är en idébaserad fastighetsmäklare. Idén om en bostadsmarknad där säljarens intressen av att få bra betalt inte inkräktar på köparens behov av en säker förmedling.

Nestor fastighetsmäkleri bygger sin framgång genom och av sina kunder.

Vi ser varje säljare och köpare som en potentiell ambassadör och agerar därefter.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ellen Lindar
Ellen Lindar mäklare
Ellen Lindar

Med lång erfarenhet av försäljning från några av Sveriges största säljorganisationer samt flera års erfarenhet från mäklarbranschen har jag samlat på mig mycket kunskap kring hur man på bästa sätt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jim Ribe
Jim Ribe mäklare
Jim Ribe

När man anlitar mig får man tillgång till 12-års erfarenhet av många hundra bostadsförsäljningar i hela Stockholm och alltid ärliga råd baserade på dina behov som bostadsäljare. Största delen av mina uppdrag kommer numera från återkommande kunder och deras vänner via rekommendationer och det är viktigt för mig att varje ny kund skall bli en framtida ambassadör. Efter rådgivning, behovsanalys,...

Mäklare Ylva Ekelund
Ylva Ekelund mäklare
Ylva Ekelund

Jag har varit aktiv fastighetsmäklare i Stockholms innerstad sedan 2013 och har på den tiden knutit starka band med både köpare och säljare genom hög tillgänglighet, ärlighet och en brinnande passion för yrket.

Mäklare Erik Bysell
Erik Bysell

Erik Bysell är mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Mäklare Louise Lindbäck
Louise Lindbäck

Louise Lindbäck är mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Nestor Fastighetsmäkleri

Frejgatan 18
113 49 Stockholm

info@nestorfastighetsmakleri.se

08-28 20 00

Är du kontorschef på Nestor Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.