Viktor Moberg, Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

Viktor
Moberg
Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Viktor Moberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Viktor?

Jag är en energisk och tävlingsinriktad person som älskar mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag drivs av att genom hela försäljningsprocessen överträffa mina kunders förväntningar, detta hela vägen fram i mål, där jag alltid jobbar för att nå högst slutpris. Jag är uppvuxen i Stockholm med oerhörd lokalkännedom och kärlek för alla gator och stadsdelar.

Mina främsta egenskaper är att jag är både väldigt resultatinriktad och personligt relationsorienterad. Därav är min målsättning att alltid ha förtroendefulla och högkvalitativa samarbeten som leder till fina resultat samt överträffade förväntningar. Så att ni blir återkommande kunder och rekommenderar mig vidare, för det finns inget finare betyg än det för mig.

Med stort engagemang och målmedvetenhet att lyckas med detta tillsammans med Innerstadsspecialistens högkvalitativa varumärke, skapar jag de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete.

Vad skiljer Viktor Moberg från andra mäklare?

5 av 5 i kundnöjdhet, högre slutpriser än genomsnittet och otroliga kundomdömen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppvuxen i Stockholm med oerhörd lokalkännedom och extra kärlek för stadens alla olika stadsdelar, plus vad som är värt att lyfta fram i just dessa kvarter. Bor själv i Vasastan och förmedlar bostäder över hela Stockholms innerstad, lika framgångsrika oavsett stadsdel.

Hur marknadsför Viktor sina bostadsförsäljningar?

Jag har skapat egna samarbeten med de främsta fotografer och stylister i branschen, för att skapa oss de bästa förutsättningarna. Innerstadsspecialisten är ett högkvalitativt varumärke med modern hemsida & väldesignade prospekt, för att skapa ett mervärde. Bostaden kommer marknadsföras på samtliga kanaler som finns tillgängliga i branschen, från lokal direkreklam och Hemnet till sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-12-08.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Viktor säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Danderyd
  • Stockholm
  • Täby
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Viktor erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Viktor Moberg
är mäklare på

Är du Viktor Moberg?
Logga in och redigera din presentation här.