Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Joseph Tavanaye Rashid, Mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Joseph
Tavanaye Rashid
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Joseph Tavanaye Rashid

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joseph?

Får jag ditt förtroende kommer du få en mäklare som brinner för sitt jobb och sina kunder, hungrig, otroligt driven och kommer göra allt för att maximera affären, 100% engagerad i varje del av processen, tillgänglig både för dig som säljare och även för spekulanterna! Vilket betyder att jag håller dig regelbundet uppdaterad genom hela processen och återkopplar omgående till spekulanter, är lyhörd och är otroligt aktiv med att jobba med de intressenter vi har för din bostad.

Jag kommer göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Vad skiljer Joseph Tavanaye Rashid från andra mäklare?

Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och sysslat med idrott sedan jag var 13 år, alltifrån kamsporter som boxning, thaiboxning och MMA till lagsporter som basket och hockey. Något som jag har tagit med mig in i arbetslivet är disciplinen och mentaliteten att alltid göra mitt yttersta.

Jag är alltid påläst som mäklare inför visningen, inte bara om de hårda värdena om bostaden men även föreningen och alla nyckeltal som jag vill förmedla till spekulanterna, utan förmedlar även om de mjuka värdena som bar du som säljare kan känna till.

Jag kommer inte bara göra mitt yttersta för att sälja din bostad utan jag kommer som mäklare göra skillnad i budgivningen vilket jag gjort gång på gång för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Hur marknadsför Joseph sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter såsom den största marknadsföringskanalen hemnet.se där 85% av alla aktiva bostadssökare letar.

Där jag gör skillnad är tipsa kunder i min egen kundstock och genom att även matcha bostaden mot vårt breda spekulantregister av spekulanter som söker en bostad lik din, matchar även din bostad mot spekulanter som varit på liknande visningar i området. Publicerar även annonsen på Facebook och Instagram där vi också köper in och riktar oss mot den målgruppen som vi tror söker just din typ av bostad. Sedan självklart i vårt skyltfönster på kontoret där flera tusen passerar varje vecka. Inför visningen skickar vi ut direktaddresserad marknadsföring i brevlådan med visningstider till grannar som är intresserade av att byta bostad eller tipsa sina bekanta om att din bostad är ute till försäljning. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många spekulanter som möjligt till visningen. Sedan har vi även tillgång till mäklartipset vilket gör att vi inte riskerar att missa några spekulanter som ställt in fel sökkriterier och maximera visningsdeltagare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-05-10.

Joseph säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Joseph erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Joseph Tavanaye Rashid
är mäklare på

Är du Joseph Tavanaye Rashid?
Logga in och redigera din presentation här.