Joseph Tavanaye Rashid, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan

Joseph Tavanaye Rashid Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joseph?

Får jag ditt förtroende kommer du få en mäklare som brinner för sitt jobb och sina kunder, hungrig, otroligt driven och kommer göra allt för att maximera affären, 100% engagerad i varje del av processen, tillgänglig både för dig som säljare och även för spekulanterna! Vilket betyder att jag håller dig regelbundet uppdaterad genom hela processen och återkopplar omgående till spekulanter, är lyhörd och är otroligt aktiv med att jobba med de intressenter vi har för din bostad.

Jag kommer göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Vad skiljer Joseph Tavanaye Rashid från andra mäklare?

Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och sysslat med idrott sedan jag var 13 år, alltifrån kamsporter som boxning, thaiboxning och MMA till lagsporter som basket och hockey. Något som jag har tagit med mig in i arbetslivet är disciplinen och mentaliteten att alltid göra mitt yttersta.

Jag är alltid påläst som mäklare inför visningen, inte bara om de hårda värdena om bostaden men även föreningen och alla nyckeltal som jag vill förmedla till spekulanterna, utan förmedlar även om de mjuka värdena som bar du som säljare kan känna till.

Jag kommer inte bara göra mitt yttersta för att sälja din bostad utan jag kommer som mäklare göra skillnad i budgivningen vilket jag gjort gång på gång för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag fokuserar på Vasastan kan du vara säker på att med mig som din mäklare har god marknad och- områdeskännedom, allt ifrån dem bästa restaurangerna, caféerna, närhet till skolor, grönområden och promenadstråk i området till vad vi kan göra för att höja värdet och generera maximal avkastning på din bostad.

Hur marknadsför Joseph sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter såsom den största marknadsföringskanalen hemnet.se där 85% av alla aktiva bostadssökare letar. Fast jag vill också nå de andra passiva 15% därav marknadsför jag även din bostad på hittahem.se m.fl.

Där jag gör skillnad är tipsa kunder i min egen kundstock och genom att även matcha bostaden mot vårt breda spekulantregister av spekulanter som söker en bostad lik din, matchar även din bostad mot spekulanter som varit på liknande visningar i området. Publicerar även annonsen på Facebook och Instagram där vi också köper in och riktar oss mot den målgruppen som vi tror söker just din typ av bostad. Sedan självklart i vårt skyltfönster på kontoret där flera tusen passerar varje vecka. Inför visningen skickar vi ut direktaddresserad marknadsföring i brevlådan med visningstider till grannar som är intresserade av att byta bostad eller tipsa sina bekanta om att din bostad är ute till försäljning. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många spekulanter som möjligt till visningen. Sedan har vi även tillgång till mäklartipset vilket gör att vi inte riskerar att missa några spekulanter som ställt in fel sökkriterier och maximera visningsdeltagare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

JOSEPH SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
JOSEPH ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Joseph Tavanaye Rashid har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Joseph till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Joseph

JOSEPH JOBBAR PÅ

Är du Joseph Tavanaye Rashid?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis