MäklarOfferter

Joseph Tavanaye Rashid

Mäklare på Fastighetsbyrån

Joseph Tavanaye Rashid
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Får jag ditt förtroende kommer du få en mäklare som brinner för sitt jobb och sina kunder, hungrig, otroligt driven och kommer göra allt för att maximera affären, 100% engagerad i varje del av processen, tillgänglig både för dig som säljare och även för spekulanterna! Vilket betyder att jag håller dig regelbundet uppdaterad genom hela processen och återkopplar omgående till spekulanter, är lyhörd och är otroligt aktiv med att jobba med de intressenter vi har för din bostad.

Jag kommer göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Joseph Tavanaye Rashid, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Joseph Tavanaye Rashid samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Joseph säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och sysslat med idrott sedan jag var 13 år, alltifrån kamsporter som boxning, thaiboxning och MMA till lagsporter som basket och hockey. Något som jag har tagit med mig in i arbetslivet är disciplinen och mentaliteten att alltid göra mitt yttersta.

Jag är alltid påläst som mäklare inför visningen, inte bara om de hårda värdena om bostaden men även föreningen och alla nyckeltal som jag vill förmedla till spekulanterna, utan förmedlar även om de mjuka värdena som bar du som säljare kan känna till.

Jag kommer inte bara göra mitt yttersta för att sälja din bostad utan jag kommer som mäklare göra skillnad i budgivningen vilket jag gjort gång på gång för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter såsom den största marknadsföringskanalen hemnet.se där 85% av alla aktiva bostadssökare letar.

Där jag gör skillnad är tipsa kunder i min egen kundstock och genom att även matcha bostaden mot vårt breda spekulantregister av spekulanter som söker en bostad lik din, matchar även din bostad mot spekulanter som varit på liknande visningar i området. Publicerar även annonsen på Facebook och Instagram där vi också köper in och riktar oss mot den målgruppen som vi tror söker just din typ av bostad. Sedan självklart i vårt skyltfönster på kontoret där flera tusen passerar varje vecka. Inför visningen skickar vi ut direktaddresserad marknadsföring i brevlådan med visningstider till grannar som är intresserade av att byta bostad eller tipsa sina bekanta om att din bostad är ute till försäljning. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många spekulanter som möjligt till visningen. Sedan har vi även tillgång till mäklartipset vilket gör att vi inte riskerar att missa några spekulanter som ställt in fel sökkriterier och maximera visningsdeltagare.

Rekommendationer (1)

Joseph Tavanaye Rashid har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Fredrik Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vasastan

Joseph var helt suverän! Han jobbade hårt och effektivt, försäljningen gick snabbt och den såldes till och med innan visning. Det var riktigt bra skött och jag är supernöjd! Jag kan varmt rekommendera Joseph som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Joseph Tavanaye Rashid

Joseph jobbar som mäklare Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Fredhäll, Kristineberg, Marieberg, Stadshagen och Essingen.

Objekttyper

Joseph förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Joseph erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Joseph

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Joseph

Joseph Tavanaye Rashid är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Vasastan
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån VasastanKarlbergsvägen 40, 113 27 StockholmBrev vasastan@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 31 59 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare