Nicole Uddén, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm

Nicole Uddén Mäklare på Innerstadsspecialisten

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nicole?

Du får en engagerad fastighetsmäklare med ett genuint intresse för människor och service som alltid gör det lilla extra för att du som kund ska blir mer än nöjd. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för bästa möjliga förutsättningar. Du får en energisk och målinriktad mäklare med ditt bästa i fokus, vilket kommer visa sig i slutpriset.

Vad skiljer Nicole Uddén från andra mäklare?

Med en bakgrund inom elitidrotten gör jag aldrig någonting halvhjärtat. Därifrån kommer min drivkraft att alltid ge mitt yttersta i varje uppgift jag utför. Jag vill inte bara få din bostad såld, jag vill slå försäljningsrekord. Det viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Min målsättning är att både du som säljare och köpare ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare i framtiden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv bor i innerstaden och har jobbat här i flera år känner jag väl till området där just du bor och vet vad som ska lyftas. Kunskap om området är till en stor fördel vid din bostadsförsäljning. Marknaden har de senaste året som de flesta vet varit väldigt skakig och oförutsägbar, med det sagt krävs det mer av oss mäklare vilket är kul - nu får vi verkligen visa vad vi går för!

Hur marknadsför Nicole sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte så finns man inte. Vi på innerstadsspecialisten lägger stor vikt i marknadsföringen. Ditt hem syns på alla stora plattformar så som Hemnet, Hittahem, Bovision, Swedenestates.com, Innerstadsspecialisten.se, Instagram och Facebook. Utöver detta visar vi upp ert hem i vårt skyltfönster. Vi använder oss utav proffsfotografer och levererar extra kvalité i vår marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-21.

NICOLE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
NICOLE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nicole Uddén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nicole till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nicole

NICOLE JOBBAR PÅ

Är du Nicole Uddén?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis