Rebecka Söderholm, Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö

Rebecka Söderholm Mäklare på Fastighetsbyrån

Rebecka Söderholm, Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rebecka?

Bred kunskap med mina sex år som fastighetsmäklare. Många lärdomar, olika marknadslägen och erfarenheter från marknaden i Stockholm och Malmö har bidragit till mitt upparbetade arbetssätt, rekommendationer och proffesionellt bemötande mot alla kunder. Anpassningsbar, ärlig och noggrann. Jag arbetar på Sveriges största mäklarfirma som säljer 25% av alla bostäder i Sverige, vi har förutsättningarna för att hitta den kund som kan tänka sig betala mest för din bostad!

Vad skiljer Rebecka från andra mäklare?

Alla mäklare är olika och för mig är det viktigt med förtroende och ett gott samarbete. Att vi som mäklare och säljare tillsammans har samma bild av försäljningsstrategi, prisupplägg, bra kommunikation och tillsammans ger allt för att försäljningen ska gå så bra som möjligt. Jag lever efter filosofin att allt kan påverkas med rätt vilja och glöd. Jag vill göra personlig skillnad för mina kunders försäljningar och strävar mycket efter att hitta kunderna från tidigare visningar som ett komplement till marknadsföringens påverkan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag inriktar mig på försäljningar i Västra Hamnen och Dockan men säljer över hela Malmö kommun. Malmö är en spännande marknad och den påverkas mycket av yttre faktorer.

Just nu håller marknaden på att stabilisera sig efter en hög uppgång på kort tid. Försäljningstakten i snitt ligger på ca 40 dagar. När jag startade min karriär i Malmö var försäljningstiden i snitt ca 84 dagar. Marknaden är bra och området Västra Hamnen/Dockan är väldigt populärt, vi ser bredare målgrupper än tidigare år och många yngre som letar sig hit. Bra marknad, högt intresse och spännande med all nyproduktion som vi släppt!

Hur marknadsför Rebecka sina bostadsförsäljningar?

Så brett som möjligt! Det gäller att inte missa en potentiell köpare av din bostad. Fastighetsbyråns marknadsföring är anpassad till att söka brett och komplettera målgrupper och sökträffar.

Det viktigaste med marknadsföringen är att inte förlita sig till 100% på att den gör jobbet åt en utan att jag som mäklare påverkar visningsdeltagandet så bra jag kan. Att nyttja befintligt spekulantregister och att ta tillvara på alla kunder som varit på liknande bostadsvisningar senaste tiden men som kanske inte aktivt söker på kriterierna för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-01-15.

REBECKA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

REBECKA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Rebecka har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rebecka till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rebecka

REBECKA JOBBAR PÅ

Är du Rebecka Söderholm?
Logga in och redigera din presentation här.