MäklarOfferter

Bostadsagenten

Mäklare1
Bostadsagenten är en personligare fastighetsmäklare med nöjdare kunder. Vår mäklarbyrå ligger centralt på Kungsgatan 10 i Malmö och vi har funnits sedan 2006. Efter många år i branschen och flera tusen försäljningar bakom oss har vi mycket god lokalkännedom och vet att varje försäljning är unik. Som säljare kan ni välja mellan olika tjänster som är anpassade efter era behov och den bostad ni ska sälja. Vi är en fastighetsmäklare som alltid arbetar utifrån era önskemål med högt engagemang, något som våra kunder är utomordentligt nöjda med. 9 av 10 köpare hittar sin nya bostad via internetannonsering, som idag är den viktigaste marknadsföringskanalen för att ni ska hitta rätt köpare och få bäst betalt för er bostad. Vi annonserar på alla de stora bostadssajterna och kombinerar detta med lokal marknadsföring – allt för att din bostad ska få bäst exponering och för att du ska få bäst betalt. I bostadsannonsering på nätet ligger vi i framkant och det är sannolikt en av anledningarna till att vi har de mest nöjda kunderna bland alla mäklare i Malmö.

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Bostadsagenten.

Melissa PålssonBrevmelissa@bostadsagenten.seTelefon076-867 20 42
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Kungsgatan 10211 49 MalmöKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil