MäklarOfferter

Dino Dobric

Toppmäklare på Lejons Mäkleri

Dino Dobric
BetygStjärna5/5
Lejons Mäkleri

Vill du anlita en professionell fastighetsmäklare med beprövade strategier, ett brett nätverk och förmågan att snabbt identifiera och förstå dina behov? Jag är känd för att vara en lagspelare som bygger starka relationer med både köpare och säljare genom att vara proaktiv, kommunikativ och engagerad i varje affär. En av mina starkaste drivkrafter är att se mina kunder nöjda. Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera en förstklassig serviceupplevelse.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Dino Dobric, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Dino Dobric samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Dino säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min erfarenhet har gett mig en djup förståelse för fastighetsmarknaden och jag har en förmåga att snabbt identifiera och förstå mina kunders behov. Jag är känd för att vara en lagspelare och bygger starka relationer med både köpare och säljare genom att vara proaktiv, kommunikativ och engagerad i varje affär.

En av mina starkaste drivkrafter är att se mina kunder nöjda. Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera en förstklassig serviceupplevelse. Jag lyssnar uppmärksamt på mina kunders önskemål och behov, och använder mina kunskaper och erfarenheter för att säkerställa att varje affär är smidig och framgångsrik.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag förstår att köp eller försäljning av en fastighet är ett stort beslut, och jag är här för att göra processen så smidig och stressfri som möjligt. Med mina starka förhandlingstekniker och gedigna marknadskunskaper arbetar jag hårt för att säkerställa att mina kunder får bästa möjliga resultat.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera dina fastighetsbehov. Jag ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål på ett professionellt och framgångsrikt sätt.

Rekommendationer (8)

Dino Dobric har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 8 omdömen
Hanna F.3 v.
Sålde villa i Örebro

Vi är mycket nöjda med Dino. Han var otroligt trevlig, informativ och engagerad. Han jobbade verkligen på bra och gjorde alltid sitt yttersta för att vi skulle känna oss nöjda.

Jenny W.2 mån.
Sålde fritidshus i Lekeberg

Jag är extremt nöjd med Dino. Han är en helt fantastisk mäklare som verkligen lyssnar på sina kunder. Trevlig, driven; ja, allt en mäklare ska vara.

Louise S.2 mån.
Sålde villa i Örebro

Dino gjorde ett kanonjobb och vi är jättenöjda. Han var otroligt duktig på visningarna och otroligt bra på att kommunicera samt väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han får full pott på precis allt.

Mats D.2 mån.
Sålde villa i Hallsberg

Jag är mycket nöjd med Dino. Han informerade om hur vi skulle lägga upp försäljningsavtalet, villkor, kriterier m.m., och jag fick stort förtroende för hans sätt att jobba. Han rekommenderas varmt.

Lämna omdöme

Här mäklar Dino Dobric

Dino jobbar som mäklare i Örebro, Karlskoga, Lindesberg, Kumla, Askersund, Degerfors, Hallsberg, Nora, Laxå, Hällefors m.fl.

Objekttyper

Dino förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Dino erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Dino

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Dino

Dino Dobric är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Lejons Mäkleri
Stjärna4,9/5
Lejons MäkleriOrvar Bergmarks Plats 1, 702 23 ÖrebroBrev info@lejonsmakleri.seTelefon 019 - 18 30 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare