Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Robert Hjalmarsson, mäklare

Robert
Hjalmarsson
Mäklare

Om Robert Hjalmarsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robert?

Min marknad är större delen av Malmö gällande bostadsrätter och hela Malmö med omnejd gällande villor. Brukar uttrycka det med Malmö i mitt hjärta. Men förmedlat bostäder från Trelleborg i söder till Båstad i Norr. Då jag lever på rekommendation och gjort så de senaste 15 åren så arbetar jag där marknaden vill få min hjälp. Som en extremt slipad säljare är det just med detta som fokus.


Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Robert Hjalmarsson från andra mäklare?

Jag är en av våra mest högpresterande fastighetsmäklare. Med försäljning i blicken, ett brett leende på läpparna och fötterna stadigt i den skånska myllan är han år efter år en av de mäklare som säljer flest bostäder i Malmö. Jag började min mäklarkarriär 2003 och har varit på Bjurfors sedan 2008. Men fokus ligger alltjämt på att förmedla bostäder, och visionen är densamma som alltid: Att vara Malmös bästa mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Malmö i över 15 år och en av dess mest högpresterande känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill behöver för att få till en oerhört lyckad försäljning.

Hur marknadsför Robert sina bostadsförsäljningar?

Stolt presenterar Bjurfors sin heltäckande totalmarknadsföring där max exponering leder till max betalt.

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-06-26.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Robert säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Robert erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Är du Robert Hjalmarsson?
Logga in och redigera din presentation här.