Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jim Ribe, Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

Jim
Ribe
Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

Om Jim Ribe

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jim?

När man anlitar mig får man tillgång till 12-års erfarenhet av många hundra bostadsförsäljningar i hela Stockholm och alltid ärliga råd baserade på dina behov som bostadsäljare. Största delen av mina uppdrag kommer numera från återkommande kunder och deras vänner via rekommendationer och det är viktigt för mig att varje ny kund skall bli en framtida ambassadör.

Efter rådgivning, behovsanalys, definition av mål och eventuella förberedande åtgärder så fotograferar vi med en av de 2 bästa bostadsfotograferna i Stockholm och skapar ett kvalitativt presentationsmaterial för ditt boende.

Jag gör allt för att maximera chanserna att få maximalt betalt för ert boende och jobbar hårt med varje affär för att leverera bästa möjliga restultat.

Vad skiljer Jim Ribe från andra mäklare?

Jag ser kundrelationen mer långsiktigt än de flesta fastighetsmäklare i stockholm vilket ger lite annorlunda incitament och ett större fokus på kundens resultat än min kortsiktiga omsättning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat i Stockholms innerstad sedan 2006 så är det få områden där jag inte har någon form av rekordresultat. Jag har varit med i både uppgångar och nedgångar och har flera kunder som jag har följt från den lilla 1:an till villa i närförort. Oberoende av stadsdel är det viktigaste att ha rätt målsättningar och jobba rätt i förhållande till de förutsättningar som finns i varje given affär.

Hur marknadsför Jim sina bostadsförsäljningar?

Vii marknadsför våra objekt via web med vår egen hemsida, hemnet, facebook och instagram samt de kanaler vi anser ge mervärde från uppdrag till uppdrag.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-26.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jim säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
På följande platser
Jim erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jim Ribe
är mäklare på

Är du Jim Ribe?
Logga in och redigera din presentation här.