Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Elisabeth Krook Lindén, Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö
Toppmäklare

Elisabeth
Krook Lindén
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Elisabeth Krook Lindén

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elisabeth?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2013 och jag ser det som en otrolig fördel för mina säljare att ha en erfaren mäklare med stor vana av förhandlingar, olika situationer som kan uppkomma (lösningen på det) och ett inarbetat och bra arbetssätt. Jag vet vad vi ska göra, när och hur vi ska göra det, allt för att få en så smidig process som möjligt och så bra betalt som möjligt.

Vad skiljer Elisabeth Krook Lindén från andra mäklare?

Som fastighetsmäklare får man aldrig glömma att köpa eller sälja sin bostad ofta är den största affären man gör i sitt liv. Detta har jag med mig i varje förmedling och det är med största ödmjukhet och förståelse för detta som jag utför mitt arbete.
Jag lägger stor vikt vid att alla mina kunder ska känna sig trygga. Där är återkoppling och kommunikation viktigt, att se till att alla är insatta i nästa steg och har svar på alla sina frågor. Mina ledord är transparens, tydlighet och 100% tillgänglighet genom hela affären.
Med flera års erfarenhet och många supernöjda kunder i bagaget är jag ett tryggt val.

Jag driver bostadsaffärerna framåt med stor kunskap och personligt engagemang där slutmålet alltid är riktigt nöjda kunder och bäst betalt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott i centrala delarna av Malmö sedan 2006 och jag älskar Malmö. Malmö är för mig lagom stort och du kan cykla överallt. Samtidigt som du har en citykärna är du aldrig långt ifrån en park eller havet och Ribersborgsstranden. Ta en promenad runt kanalen eller cykla ner till Västra Hamnen för ett kvällsdopp. Friheten i Malmö är svårslagbar.
Jag är mycket trygg i mina lokala kunskaper. Jag kan tipsa dina köpare om bästa pizzerian, var skolor/förskolor ligger, kommunikationer till det kanske viktigaste, var Malmös bästa falafel finns.

Hur marknadsför Elisabeth sina bostadsförsäljningar?

Jag erbjuder bred marknadsföring där man som säljare kan känna sig totalt trygg med att alla potentiella köpare kommer att se annonsen. Förutom att jag marknadsför bostaden på fastighetsbyran.com, Sveriges näst största bostadssida så annonserar jag även på Hemnet och HittaHem. Jag erbjuder även annonsering på sociala medier så som Facebook och Instagram. Utöver detta arbetar jag mycket med vårt interna spekulantregister och tidigare visningsdeltagare, allt för att så många som möjligt ska komma till just din visning. Önskar du som säljare mer marknadsföring så löser jag det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Elisabeth säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Elisabeth erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Elisabeth Krook Lindén
är mäklare på

Är du Elisabeth Krook Lindén?
Logga in och redigera din presentation här.