Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Anders Wolf, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Anders
Wolf
Mäklare på Mäklarhuset

Om Anders Wolf

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Det korta och enkla svaret är att jag kan erbjuda bättre sannolikhet för ett högre slutpris genom Mäklarhusets ledande position inom digital marknadsföring och att jag kan erbjuda större trygghet genom min långa erfarenhet och tekniska kompetens.

Vad skiljer Anders Wolf från andra mäklare?

Den tydligaste skillnaden torde nog vara att jag har en högre teknisk utbildning och kompetens än övriga mäklare. Detta är av stor vikt vid framförallt husförsäljningar. En annan skillnad, som oftast är den viktigaste, är mitt stora fokus på att åstadkomma högsta möjliga slutpris vid varje enskild försäljning genom omsorgsfulla förberedelser, individuellt anpassad och marknadsledande marknadsföring och bättre omhändertagande av spekulanter.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala och Knivsta är en av de mest expansiva regionerna i Sverige. Långsiktigt är bostadsägande i denna del av landet en trygg investering. Detta kan ibland leda till en missuppfattning om att bostäderna här "säljer sig själva". Detta skulle bara kunna gälla om försäljningspriset inte är av betydelse för en säljare. Utmaningen ligger i att lyckas sälja en bostad för ett högre pris än vad som skulle kunna förväntas.

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Enkelt och rakt svar - Vår marknadsföring är marknadsledande!
Vi har fler marknadsföringskanaler än konkurrenterna. Vi når fler relevanta spekulanter än konkurrenterna. Utvecklingen av nya IT-lösningar för bästa möjliga marknadsföring pågår hela tiden. Mäklarhusets uttalade ambition är att bibehålla vår position som marknadsledare i mäklarbranschen. Hemnet var för ett antal år sedan den dominerande kanalen för all marknadsföring av bostäder. Den bilden har idag förändrats radikalt. Med hjälp av nya kanaler, sociala medier och smarta AI-lösningar har vi stora möjligheter att individuellt differentiera och skräddarsy marknadsföringen för att just din bostad ska få maximal genomslagskraft på marknaden. Exakt hur det skulle se ut är först möjligt efter att jag besökt bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-14.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Anders säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Knivsta
 • Uppsala
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Anders erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anders Wolf
är mäklare på

Är du Anders Wolf?
Logga in och redigera din presentation här.